Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ 2. DÖNEM 2. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ 2. DÖNEM 2. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU SENARYO 2 Öğrenme Alanı Kazanımlar Sayısı Soru BİLİM, TEKNOLOJİ VE TOPLUM SB.5.4.3. Sanal ortamı kullanırken güvenlik kurallarına uyar. 1 ÜRETİM, DAĞITIM VE TÜKETİM SB.5.5.2. Yaşadığı yer ve...
  2. erkanisanmaz

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ 2. DÖNEM 2. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ 2. DÖNEM 2. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU SENARYO 1 Öğrenme Alanı Kazanımlar Sayısı Soru BİLİM, TEKNOLOJİ VE TOPLUM SB.5.4.5. Yaptığı çalışmalarda bilimsel etiğe uygun davranır. 1 ÜRETİM, DAĞITIM VE TÜKETİM SB.5.5.4. Temel ihtiyaçları...
  3. erkanisanmaz

8. Sınıf İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 2. Dönem 1. Ortak Yazılısı Soru Dağılımı

8. SINIF T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ 2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU SENARYO 2 Ünite Kazanımlar Soru Sayısı MİLLÎ BİR DESTAN: YA İSTİKLAL YA ÖLÜM! İTA.8.3.5. Sakarya Meydan Savaşı’nın kazanılmasında ve Büyük Taarruz’un başarılı olmasında Mustafa...
  4. erkanisanmaz

8. Sınıf İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 2. Dönem 1. Ortak Yazılısı Soru Dağılımı

8. SINIF T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ 2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU SENARYO 1 Ünite Kazanımlar Soru Sayısı MİLLÎ BİR DESTAN: YA İSTİKLAL YA ÖLÜM! İTA.8.3.4. Türk milletinin millî birlik, beraberlik ve dayanışmasının bir örneği olarak Tekalif-i Millîye...
  5. erkanisanmaz

7. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Ortak Yazılısı Soru Dağılımı

7. SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ 2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU SENARYO 2 Öğrenme Alanı Kazanımlar Sayısı Soru İNSANLAR, YERLER VE ÇEVRELER SB.7.3.2. Türkiye’de nüfusun dağılışını etkileyen faktörlerden hareketle Türkiye’nin demografik özelliklerini yorumlar. 1...
  6. erkanisanmaz

7. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Ortak Yazılısı Soru Dağılımı

7. SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ 2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU SENARYO 1 Öğrenme Alanı Kazanımlar Sayısı Soru İNSANLAR, YERLER VE ÇEVRELER SB.7.3.2. Türkiye’de nüfusun dağılışını etkileyen faktörlerden hareketle Türkiye’nin demografik özelliklerini yorumlar. 1...
  7. erkanisanmaz

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Ortak Yazılısı Soru Dağılımı

6. SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ 2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU SENARYO 2 Öğrenme Alanı Kazanımlar Sayısı Soru İNSANLAR, YERLER VE ÇEVRELER SB.6.3.4. Dünyanın farklı doğal ortamlarındaki insan yaşantılarından yola çıkarak iklim özellikleri hakkında çıkarımlarda...
  8. erkanisanmaz

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Ortak Yazılısı Soru Dağılımı

6. SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ 2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU SENARYO 1 Öğrenme Alanı Kazanımlar Sayısı Soru İNSANLAR, YERLER VE ÇEVRELER SB.6.3.4. Dünyanın farklı doğal ortamlarındaki insan yaşantılarından yola çıkarak iklim özellikleri hakkında çıkarımlarda...
  9. erkanisanmaz

5. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Ortak Yazılısı Soru Dağılımı

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ 2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU SENARYO 2 Öğrenme Alanı Kazanımlar Sayısı Soru İNSANLAR, YERLER VE ÇEVRELER SB.5.3.4. Yaşadığı çevredeki afetlerin ve çevre sorunlarının oluşum nedenlerini sorgular. 1 BİLİM, TEKNOLOJİ VE TOPLUM...
  10. erkanisanmaz

5. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Ortak Yazılısı Soru Dağılımı

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ 2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU SENARYO 1 Öğrenme Alanı Kazanımlar Sayısı Soru İNSANLAR, YERLER VE ÇEVRELER SB.5.3.4. Yaşadığı çevredeki afetlerin ve çevre sorunlarının oluşum nedenlerini sorgular. 1 BİLİM, TEKNOLOJİ VE TOPLUM SB.5.4.3...
  11. erkanisanmaz

Bursluluk Sınavı Sık Sorulan Sorular

2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı İOKBS başvuru tarihi ne zamandır? 13 Şubat 2024 - 1 Mart 2024 tarihleri arasındadır. İOKBS ne zaman yapılacaktır? 21 Nisan 2024 Pazar Günü, Türkiye saati ile saat 10.00’da sınav merkezlerinde tek oturum şeklinde...
  12. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler 2. Dönem Zümre Toplantı Tutanağı

Sosyal Bilgiler dersi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı II. Kanaat dönemi zümre toplantısıdır.
  13. erkanisanmaz

Bilim İnsanları Çizgi Roman Serisi: Evliya Çelebi

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Evliya Çelebi'nin; bilim, kültür ve sanat dünyamıza katkılarını öğrencilere görsel bir zenginlikle sunmak amacıyla hazırladığı çizgi roman...
  14. erkanisanmaz

Bilim İnsanları Çizgi Roman Serisi: Harizmi

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Harizmi'nin; bilim, kültür ve sanat dünyamıza katkılarını öğrencilere görsel bir zenginlikle sunmak amacıyla hazırladığı çizgi roman. Hârizmi Çizgi Roman Türkçe
  15. erkanisanmaz

Bilim İnsanları Çizgi Roman Serisi : Cezeri

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Cezeri'nin; bilim, kültür ve sanat dünyamıza katkılarını öğrencilere görsel bir zenginlikle sunmak amacıyla hazırladığı çizgi roman. Cezeri Çizgi Roman Türkçe
  16. erkanisanmaz

TEGM Materyal T.C. İnkılap Tarihi Çalışma Sayfaları (Tüm Üniteler)

https://sosyalbilgiler.biz/forum/konu/temel-egitim-genel-mueduerluegue-8-sinif-calisma-sayfalari-4-uenite.62703/
  17. erkanisanmaz

Proje Ödevi Değerlendirme Formu

İsmail Yıldız hocamızın gönderdiği proje ödevlerini değerlendirirken kullanılabilecek bir formdur.
  18. erkanisanmaz

Uluğ Bey Konu Anlatım Videosu

KMYV.1.3.6. Uluğ Bey’in kültür ve medeniyetimize sağladığı katkıları açıklar. a) Uluğ Bey'in astronomi alanındaki çalışmalarıyla güneş takviminin geliştirilmesine yardımcı olduğu vurgulanır. b) Uluğ Bey'in matematik alanındaki çalışmalarıyla cebir ve trigonometri alanlarında yeni gelişmelere...
  19. erkanisanmaz

MEB Sosyal Bilgiler 7. Sınıf 1. Dönem 2. Yazılı Örnek Sorular Cevapları

MEB Sosyal Bilgiler 7. Sınıf 1. Dönem 2. Yazılı Örnek Sorular Cevapları
  20. erkanisanmaz

MEB 7. Sınıf 1. Dönem 2. Yazılı Örneği Senaryo 1 Soru ve Cevapları

MEB 7. Sınıf 1. Dönem 2. Yazılı Örneği Senaryo 1 Soru ve Cevapları