• Benim Hocam Ortaokul Videoları

yzgt6682 kullanıcısının son içeriği

1. Y

2016 İL DIŞI YAPACAKLAR

2016 İL DIŞI YAPACAKLAR 124 puanım var Ankara gelir mi acaba ?
  2. Y

Padişahlar

Padişahlar ceddiyle dalga geçen zihniyetin ben taaaaaaa
  3. Y

yüzyıl

yüzyıl hocam son iki rakamı sil 1 ekle (hep böyle) bulursun 2000 den son iki sayıyı sil 00 I yani , 20+1=21 olur 1453,53 sil 14+1 =15 yy kolay bulma yolu bu
  4. Y

Bir tek ben mi rahatsız oluyorum?

Bir tek ben mi rahatsız oluyorum? kadir mısırlıoğlunu izlemem Ahmet anapalı var adam kanıtla belgeyle konuşuyor sizin gibi papağan değil adamsanız açın izleyin hocayı faceten takip edin ama siz anca ezbere konuşursunuz
  5. Y

Bir tek ben mi rahatsız oluyorum? https://www.youtube.com/watch?v=QfzuAwhCvQU alın size lozannnnn zaferi
  6. Y

Bir tek ben mi rahatsız oluyorum? https://www.youtube.com/watch?v=FHmLVRAibiI izleyin adam size belge sunuyor araştırması bedavaaaa
  7. Y

Medya Okuryazarlığı 1.Dönem 1. Sınav

M E D Y A O K U R Y A Z A R L I Ğ I 1.Dönem 1. Sınav çok güzel sınav öğrencilerim teşekkür ediyor :) tabi ki bende emeklerinize sağlık
  8. Y

Bir tek ben mi rahatsız oluyorum? tuncay 59 kusurlu olan İslamiyet değil insanlardır.ve evet rahatsız olduğum şeyler var ne yazık ki şaman kültüründen kalma islamiyetle alakalı olmayan şeyler yapılıyor cahilce ama konumuz bu değil mesela lozanı zafer gibi gösteriyoruz azcık bakın neymiş İsmet...
  9. Y

iyi de hocam doğuda KAZIM KARABEKİR GERÇEĞİ VARDI OSMANLI ORDUSU İLE ERMENİLERİ YENDİ GÜNEYDE KUVVAYİ MİLLİYE AMA SANKİ HER ŞEY TEK KİŞİ TARAFINDAN YAPILMIŞ GİBİ ANLATILIYOR BUONLARA O İNSANLARA İHANET DEĞİLDE NE,1936 YA KADAR İNG VAR ÖYLE YA DA BÖYLE
  10. Y

Arkadaşlar İnkılap anlatırken bazı durumlardan rahatsız oluyorum VAHDETTİN haindi,Kurtuluş Savaşı ile düşmanı yurttan attık(1936 ya kadar ingilizler var) ÇANAKKALE GEÇİLMEZ( istanbul işgal edildi)İşgali ing fransa yaptı (ABD bayrakları var neden anlatılmaz) İsmet inönü kahramandı(!) Atatürk...
  11. Y

harf inkılabı olmasaydı ne olurdu?

harf inkılabı olmasaydı ne olurdu? ya hitler gibi yapacaklardı ya da bir harf değişimi ile milleti geçmişten kopartacaklardı ve bunu çağdaşlık ad altında yaptılar Yahudiler yok olacak dilini kurtardı Japonlar hala binlerce yıllık alfabeyi kullanıyorlar yunanlılarda öyle bir biz akıllıydık !!!!
  12. Y

Wilson'dan 1.Teog sonuna kadar,Çok Güzel Oldu :)

Wilson'dan 1.Teog sonuna kadar,Çok Güzel Oldu :) bundan önceki konular 1.ve 2. sunum sayfalarında hocam tekrar yapmak için işinize yarar görselleri çok uğraştırdı ama sonuç iyi oldu :)
  13. Y

Wilson'dan 1.Teog sonuna kadar,Çok Güzel Oldu :) Eyvallah hocam İNŞALLAH faydalı olur
  14. Y

1.DÜNYA SAVAŞI -CEPHELER-FARKLI OLDU BEEEE :)

1.DÜNYA SAVAŞI -CEPHELER-FARKLI OLDU BEEEE :) teog'a kadar olan sunuyu 3. başlıkta paylaştım arkadaşlar
  15. Y

Arkadaşlar wilson'dan başlayıp 1.TEOG sonuna kadar(Batı Cephesini de aldım ki konu kopukluğu olmasın) olan slaytta bitti İNŞALLAH beğenirsiniz ;)
Geri