• Benim Hocam Ortaokul Videoları

yusufdursun kullanıcısının son içeriği

1. Y

Türkiye yüzyılı Maarif modeli hazırlanması gereken öğrenci ve öğretmen dosyaları

Merhabalar. Malumunuz yeni müfredat ile gelen yeniliklerden biri de dosya hazırlamamız gerekliliği oldu. Geçen dönem ağır aksak bu işi yaptım; ancak tam yapmak istiyorum. bu konu altında gerekli bilgileri toplasak ve örnek dosyaları paylaşsak olur mu? Desteklerinizi bekliyorum. Not: Maarif...
  2. Y

YENİ FORMAT-2023-2024 YILI-3"TE 3 TARİH-GÜNCELLENEN SORULAR-2. ÜNİTE: MİLLİ UYANIŞ

Hocam galiba ben beceremiyorum. linke tıklıyorum. açılıyor. slite yok diyor yeni slite oluştur menüleri geliyor. ilginiz için teşekkür ediyorum.
  3. Y

YENİ FORMAT-2023-2024 YILI-3"TE 3 TARİH-GÜNCELLENEN SORULAR-2. ÜNİTE: MİLLİ UYANIŞ

elinize sağlık; ancak ben linke tıklayınca dosyayı göremiyorum. silinmiş olabilir mi acaba?
  4. Y

basit makine örnekleri

eğitim teknolojileri 2016 fuarı.
  5. Y

7. SINIF II. ÜNİTE DERS NOTLARI

çok güzel olmuş elinize sağlık
  6. Y

kalite takip sistemi il eylem planı

Merhaba. "Kalite takip sistemi il eylem planı alan değerlendirmeleri akademik gelişim ve öğrenci mesleki gelişim alanı" başlıklı bir konum var. İkinci hafta sunmam gerekiyor; ancak her hangi bir döküman bulamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Geri