yücel1 kullanıcısının son içeriği

1. Y

29 11 2015 Tarihi İtibari İle Hangi Konulardasınız?

29 11 2015 Tarihi İtibari İle Hangi Konulardasınız? 5.sınıf yeryüzü sekilleri 6.sınıf dünya iklimleri
  2. Y

Yetiştirme Kursu 6. Sınıf Sosyal Bilgiler Planı (Word halinde)

Yetiştirme Kursu 6. Sınıf Sosyal Bilgiler Planı (Word halinde) teşekkürler hocam
  3. Y

02 Aralık itibariyle konularda nerelerdesiniz?

02 Aralık itibariyle konularda nerelerdesiniz? 5.sınıflarda iklimler 6.sınıflarda anadolu ve mezopotamya uygarlıkları
  4. Y

22 aralık 2013 itibariyle konularda nerdesiniz

5.sınıf ürettiklerimiz(karadeniz bölgesi) 6.sınıf ipek yolunda türkler(bozkırda yaşam) 7.sınıf türk tarihine yolculuk(osmanlı devletinde fetih hareketleri) 8.sınıf ya istiklal ya ölüm(mudanya ateşkes antlaşması)
  5. Y

22.10.2013 itibari ile konularda nerelerdesiniz

5lerde kültürümüz 6larda ölçekler 7lerde nüfusumuzun özellikleri 8lerde yararlı ve zararlı cemiyetlerde vatandaşlıkda ise ınkılap yapıyorum
  6. Y

Ortaokullar Haftalık ders çizelgesi-Yeni-2013

Ortaokullar Haftalık ders çizelgesi-Yeni-2013 arkadaş bu devirde bilgisayar bilmeyen mi kaldı bu dersi geri getirdiler kaldı ki bütün okullar bilgisayar sınıflarını bozdu çoktan. nasıl oldu da İngilizceyi azaltmışlar halbuki sosyal varken başka ders azaltılır mıydı :) zaten kırpa kırpa azıcık...
  7. Y

Konularda Neredeyiz???

Konularda Neredeyiz??? 5lerde meclisimiz 6larda 6. üniteye başlıcam 7lerde TC nin nitelikleri 8lerde yunanistan ile nüfus mübadelesi
  8. Y

düşünme eğitimi ikinci dönem zümre elinde olan varsa lütfen iletebilir mi?

düşünme eğitimi ikinci dönem zümre elinde olan varsa lütfen iletebilir mi? hocam bende seçmeli ders veriyorum ama hiç zümre yapmadık şimdiye kadar ve soranda olmadı hiç...
  9. Y

24 şubat itibariyle konularda nerelerdeyiz?

5.sınıflar 5.ünite -hayatımızı kolaylaştıranlar 6.sınıflar 4.ünite -doğal kaynaklar ve ekonomi 7.sınıflar 4.ünite -Türk-İslam devletlerinde yetişen bilginler 8.sınıflar 4. ünite -şeyh sait isyanı
  10. Y

21 ocak itibariyle konularda nerelerdeyiz?

5ler 4. ünite sonundayım 6lar 3. ünite islamiyetin doğuşu 7ler 3. ünite nasıl etkiledik,etkilendik 8ler 3. yeni ünite bitti
  11. Y

17 aralık itibariyle konularda neredesiniz?

5lerde iç anadolu bölgesi 6larda asya hun devleti 7lerde istanbulun fethi 8lerde 2.inönü savaşı çok geri kaldım acaba
  12. Y

Sosyal Bilgiler Alan Bilginiz Ne Seviyede.

bende kendimi özellikle selçuklu ve osmanlı tarihi hakkında çok eksik görüyorum.test çözerken sıkıntı olmuyor ama ders anlatırken eksik kalıyoruz bazen derse girmeden önce klavuz kitaptan ve yardımcı kaynaklardan bakıyorum çünkü çok ezber olduğundan illaki unutuluyor konular
  13. Y

17 aralık itibariyle konularda neredesiniz?

5lerde doğa ve insan 6larda babiller 7lerde osmanlı kuruluşa başlıcam 8lerde doğu çephesine başlıcam çok mu geriyim acaba
Geri