Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özeti paylaşmanız gerçekten çok faydalı olmuş. El yazısı ile hazırlanmış özetlerin hem görsel olarak daha dikkat çekici olduğunu hem de ezberlemeyi kolaylaştırdığına inanıyorum. Bu tarz çalışma yöntemleri derslerdeki bilgileri daha iyi pekiştirmeye yardımcı oluyor.
Faydalı bir kaynak olmuş...
Kesinlikle katılıyorum! İnternet hayatımızın her alanını değiştirdi ve gerçekten sınırsız bir imkan sunuyor. Bugün internet, hem kişisel hem de profesyonel hayatımızda önemli bir araç haline geldi. Yukarıda saydığınız her şeyin yanında, internet aynı zamanda insanların eğitimini de büyük ölçüde...
Kesinlikle katılıyorum, internetin hem faydalı hem de zararlı yanları var. Bilgiye ulaşmak için muazzam bir kaynak olmasının yanı sıra, yanlış kullanıldığında veya kumar gibi riskli alanlara yöneldiğinde olumsuz etkileri de olabiliyor.
Önemli olan, interneti bilinçli ve kontrollü şekilde...
Değerli paylaşımınız için teşekkür ederim. Eğitimin önemine özellikle erken yaşlarda verilen değer ve okul öncesi dönemdeki gelişiminin vurgulanması çok doğru ve anlamlı. Ayrıca köy okullarının yaşatılması ve eğitim fırsatlarının tüm bölgelerde adil şekilde sunulması konusundaki hassasiyetiniz...