JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan Sosyal Bilgiler Dersi Müfredat Programına ve Sosyal Bilgiler 5. Sınıf Yıllık Çerçeve...
14 Eki 2024
S
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan Sosyal Bilgiler Dersi Sosyal Bilgiler 7. Sınıf Yıllık Çerçeve Planına göre hazırlamış...
12 Eyl 2024
S
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan Sosyal Bilgiler Dersi Sosyal Bilgiler 6. Sınıf Yıllık Çerçeve Planına göre hazırlamış...
12 Eyl 2024
S
2024 - 2025 Eğitim Öğretim Yılı Sosyal Bilgiler Dersi Senebaşı Zümre Toplantısı
7 Eyl 2024
S
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 8. Sınıf Yıllık Çerçeve Planına göre hazırlamış olduğum...
7 Eyl 2024
S
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan Sosyal Bilgiler Dersi Sosyal Bilgiler 7. Sınıf Yıllık Çerçeve Planına göre hazırlamış...
7 Eyl 2024
S
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan Sosyal Bilgiler Dersi Sosyal Bilgiler 5. Sınıf Yıllık Çerçeve Planına göre hazırlamış...
7 Eyl 2024
Yükleniyor…
Yükleniyor…