• Benim Hocam Ortaokul Videoları

sosyalalem52 kullanıcısının son içeriği

1. S

25 şubat itibariyle konuların neresindesiniz

25 şubat itibariyle konuların neresindesiniz 7. BİLİM ADAMLARI 8. 4. ÜNİTE KUBİLAY OLAYI PLANA GÖRE GERİDEYİM
  2. S

YOZGAT-Gazi Mustafa Kemal İ.Ö.O dersliğim ( 3 yıldır kullanmaktayım)

YOZGAT-Gazi Mustafa Kemal İ.Ö.O dersliğim ( 3 yıldır kullanmaktayım) çok güzel bir derslik imrendim doğrusu.İstanbul'da böyle derslik uyguluması çok az. İnşallah bizimde dersliğimiz olur
  3. S

Kulübler

Kulübler istanbul kulübü ile ilgili plan dökümanı olan var mııııııııııı
  4. S

Açılmasını İstediğiniz Bölüm

Açılmasını İstediğiniz Bölüm TARİH KONULARIYLA İLGİ HİKAYELERİN OLDUĞU BİR BÖLÜM AÇILIRSA ÇOK İYİ OLUR.ÖĞRENCİLERİN İLGİSİNİ ÇEKİYOR.
  5. S

ALAN DEĞİŞİKLİĞİ LİSEYE GEÇİŞ

ALAN DEĞİŞİKLİĞİ LİSEYE GEÇİŞ alan değişikliği yapanlara hayırlı olsun .Liseye geçenlere de Allah KOLAYLIK VERSİN
  6. S

Ondokuz Mayıs Sosyal Bilgiler Mezunları

Ondokuz Mayıs Sosyal Bilgiler Mezunları 2007 sosyal A MEZUNUYUM TABLODA 2007 MEZUNU ÇOK AZ .......
  7. S

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız? omu 2007 mezunuyum ist. çalışıyorum bu site çok yardımcı oluyor.öğrencilerime de tavsiye ediyorum.
  8. S

Zaman İçinde Bilim Tabu Kartları (Örnek)

8. sınıf ve 7 sınıf osm tarihi için bilgi kartı yapan var mı acaba özellikle savaşlar sonuçları kısa kısa
  9. S

Zaman İçinde Bilim Tabu Kartları (Örnek)

Zaman İçinde Bilim Tabu Kartları (Örnek) ÇOK GÜZEL OLMUŞ BUNU UYGULAYACAĞIM 6 VE 8 SINIF İÇİN ÇOĞU KONU DA GELİŞTİRMEK LAZIM
  10. S

Ondokuz Mayıs Sosyal Bilgiler Mezunları

Ondokuz Mayıs Sosyal Bilgiler Mezunları Ben de 2007 gündüz sosyal A mezunuyum Hakkı hoca alem hocaydı. Hakkı hoca vatandaşlık coğrf ekonomist,sağlık her alanda bilg veriyordu bizde gülmekten kırılıyorduk. Gülme yüzünden arkadaşla dersten atıldım.( Bak oğlum portakalın kabuğunu çok derin...
  11. S

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

2007 omü mezunuyum 1 yıllık öğretmenim.
  12. S

Atatürk'ten Sonra Türkiye: Iı. Dünya Savaşı Ve Sonrası

hocam çok sağolın ders notlaınız çok güzel olmuş öğrencilerime dağıtacam bu sene inşallah.. test ve sınavlarınızdan da faydalanmak isterim .
  13. S

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar

çok güzet notlar sağolun hocam
  14. S

Anadolu Türk Tarihi Ve Haçlılar

Anadolu Türk Tarihi Ve Haçlılar Çok teşekkür ederim hocam...
Geri