• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Sosyal_Hoca_ kullanıcısının son içeriği

1. S

8. SINIF İNKILAP TARİHİ LGS DENEME SINAVI -4- YENİ

2. VE 3. ÜNİTE KAZANIMLARINI İÇERMEKTEDİR. FAYDALI OLMASI DİLEKLERİMLE. wwwsosyalbilgileratolyesicom
  2. S

İNKILAP TARİHİ EKİM VE KASIM AYI MEB ÖRNEK SORULARI ÇÖZÜM VİDEOLARI

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ.. EKİM AYI SORULARI: KASIM AYI SORULARI :
  3. S

İNKILAP TARİHİ ÖRNEK SORU ÇÖZÜM VİDEOSU

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.
  4. S

7. SINIF SOSYAL BİLGİLER I. ÜNİTE GENEL TEKRAR VE ÖRNEK SORU ÇÖZÜMÜ VİDEOLARI

GENEL TEKRAR VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ. VİDEO 1 : VİDEO 2 : ÖRNEK SORU ÇÖZÜM VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ.
  5. S

6. SINIF SOSYAL BİLGİLER I. ÜNİTE GENEL TEKRAR VE ÖRNEK SORU ÇÖZÜM VİDEOLARI

GENEL TEKRAR VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ. VİDEO 1 : VİDEO 2: ÖRNEK SORU ÇÖZÜM VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ.
  6. S

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER I. ÜNİTE GENEL TEKRAR VE ÖRNEK SORU ÇÖZÜM VİDEOLARI

GENEL TEKRAR VİDEOLARINI İZLEMEK VEYA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ. VİDEO 1 : VİDEO 2 : I. ÜNİTE ÖRNEK SORU ÇÖZÜM VİDEOSUNU İZLEMEK VEYA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
  7. S

.

TEŞEKKÜRLER..
  8. S

8. sınıf 2. ünite bulmaca etkinlikleri

Diğer bulmaca etkinlikleri için linke tıklayınız. www.üyelik isteyen siteye yönlendirme
  9. S

7. sınıf 2. ünite bulmaca etkinlikleri

Diğer bulmaca etkinlikleri için linke tıklayınız. www.üyelik isteyen siteye yönlendirme
  10. S

6. sınıf 2. ünite bulmaca etkinlikleri

11. S

5. sınıf 2. ÜNİTE BULMACA ETKİNLİKLERİ

12. S

İNKILAP TARİHİ I. DÜNYA SAVAŞININ SONA ERMESİ VE MONDROS ATEŞKES ANTLAŞMASI BULMACA ETKİNLİĞİ

Bulmaca Etkinliği Dosyası ektedir. Diğer dokümanlar için linke tıklayabilirsiniz. https://üyelik isteyen siteye yönlendirme/index.php
Geri