Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nasıl Ders İşliyorsunuz?
ben de çalışma kitabındaki etkinlikleri öğrenciler için faydalı bulmuyorum sırf bulunsun diye hazırlanmış bir kitap o yüzden çalışma kitabıyla hiç vakit kaybetmiyorum zaten bunu istesem de yapamam çünkü zaman yokkkkkkk maalesef
BOZYAZI ORTAOKULU SOSYAL BİLGİLER DERSLİĞİM
ama böyle sınıf sahibi arkadaşlara seviniyorum mutluluk duyuyorum sanki benim sınıfımmış gibi tebrik ederim hocam güzel bir atmosfer olmuş çocuklarınız şanslı
BOZYAZI ORTAOKULU SOSYAL BİLGİLER DERSLİĞİM
bırakın derslik sahibi olmayı projeksiyonumuz bile yok bir adet projeksiyon var o da diğer branş arkadaşlarımızdan hangisi çabuk davranırsa kapıyor geç kaldıysan vay haline:))))))ama öğrencilerimizin her birinin elinde tablet var güler misin ağlar...
T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Dersi Merkezi sınavlardan kaldırılsın mı?
sınav kaldırılınca çocukların derse olan ilgisi çok azalır bence de böyleyken oflayıp püflüyorlar sınav da kalkarsa ne olur artık bilmem Allah sonumuzu hayır etsinnnn arkadaşlar
Nasıl Ders İşliyorsunuz?
özet hazırladım ama yeterli olur mu bilmiyorum.Projeksiyonum yok sınıfım bile yok.köy okullarında biraz daha zor bunları yapmak...