• Benim Hocam Ortaokul Videoları

olgunum kullanıcısının son içeriği

1. O

Okul Merdiveni Projesi

Okul Merdiveni Projesi bende okulumda uygulamak istiyorum pratik şekilde nasıl yapılır elinde hazır olan var mı
  2. O

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem I. Yazılı-YEPYENİ

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem I. Yazılı-YEPYENİ EMEĞİNİZE SAĞLIK HOCAM
  3. O

COĞRAFİ KEŞİFLER-Kim 500 Milyar İster Yarışması-V1

COĞRAFİ KEŞİFLER-Kim 500 Milyar İster Yarışması-V1 emeğinize sağlık hocam
  4. O

Osmanlı Pdişahları ve Atatürk Kronolojisi

OSMANLI PADİŞAHLARI TANITIMI RESİM BİRAZ KÜÇÜLTTÜM İSTEYENE BEDAVA MAİL YOLLARIM hocam,emeğinize sağlık, rica etsem tam boyutunu gönderebilir misiniz, teşekkürler. [email protected]
  5. O

OSMANLI PADİŞAHLARI TANITIMI RESİM BİRAZ KÜÇÜLTTÜM İSTEYENE BEDAVA MAİL YOLLARIM hocam emeğinize sağlık,bende ikizdere de görev yapıyorum.Rize de bastırabileceğimiz bir yer var mı,tarif ederseniz sevinirim.
  6. O

Bolu Atatürk İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği

Bolu Atatürk İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği hocam sınıfınız çok güzel,bende sınıf oluşturuyorum kapınızdaki poster çok güzel nerden temin edebilirim.
  7. O

YOZGAT-Gazi Mustafa Kemal İ.Ö.O dersliğim ( 3 yıldır kullanmaktayım)

YOZGAT-Gazi Mustafa Kemal İ.Ö.O dersliğim ( 3 yıldır kullanmaktayım) hocam sınıfınız çok güzel bende bu sene sınıf yapıyorum fakat afiş,poster bulmakta çok zorlanıyorum nerelerden temin edebilirim yazarsanız sevinirim,başarılar!
  8. O

Gaziantep-araban Elif İlöğretim Okulu (yenılendi)

Gaziantep-araban Elif İlöğretim Okulu (yenılendi) hocam emeğinize sağlık çok güzel olmuş,bende bu sene sınıf oluşturuyorum duvarınıza yapıştırdıgınız resimleri mail olarak yollar mısınız.teşekkürler
  9. O

OSMANLI PADİŞAHLARI TANITIMI RESİM BİRAZ KÜÇÜLTTÜM İSTEYENE BEDAVA MAİL YOLLARIM hocam mail yollarsanız sevinirim.
Geri