Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem II. Yazılı-YEPYENİ
çok güzel elinize sağlık ama hepsi 5. ve 6. üniteden olmuş.yani kazanımların dağılımı ayarlanmanış. AMA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.
herşey burda testi tüm ünitelr
teşekkür ederim.test soruları yorumdan çok bilgiye dayalı olmuş ama yinede elinize sağlık sizin gibi fedakar arkadaşlar sayesinde bizler hazıra konuyoruz.yani devamını bekleriz.
6.sınıf bulmaca1
şimdi başka pencereden denedim açıldı.Bilgi olarak güzel ama küçük harf yerine büyük harf kullanılsaydı daha anlaşılır olurdu diye düşünüyorum.
5. sınıf I. I yazılı sorularıdır.(Ayrıntılı bir yazılı örnği)
Elinize sağlık çok güzel olmuş.Ama 5. sınıf düzeyi için biraz bana ağır geldi.Fakat sınıf içi etkinliği için harika.
Her Şey Güçlü Bir Türkiye İçin
SİZİN YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALARI ÇOK BEĞENİYORUM.kİTABA VE KAZANIMLARA UYGUN ÇALIŞMALAR OLUYOR. İLK TERCİHİMİ SİZDEN YANA KULLANIYORUM ÇOOOOOOOK TEŞEKKÜRLER.
İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ
hangi kurumda yada ülkede böyle bir uygulama vardır ki .üç yıl içerisinde 2'den 3'e çıktıç tekrar 3'den 2'ye indi.Vatandaşlık dersi bir kaldırıldı bir geri getirildi.Her zaman söylüyorum yine söyleyeyim eğitim ve...