• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Mustafa KARAKUŞ kullanıcısının son içeriği

1. Mustafa KARAKUŞ

Test 6. Sınıf Sosyal bilgiler 3. Öğrenme Alanı Beceri Temelli Test- Ortak Mirasımız

6. Sınıf Sosyal bilgiler 3. Öğrenme Alanı Beceri Temelli Test- Ortak Mirasımız ektedir.
  2. Mustafa KARAKUŞ

Test 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 3. Öğrenme Testleri: (2 Adet): Ortak Mirasımız

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 3. Öğrenme Testleri: (2 Adet): Ortak Mirasımız ektedir.
  3. Mustafa KARAKUŞ

Açık Uçlu 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 3. Öğrenme Alanı Açık Uçlu Sorular (87 Soru)

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 3. Öğrenme Alanı Açık Uçlu Sorular (87 Soru) ektedir.
  4. Mustafa KARAKUŞ

Test 8. Sınıf İnkılap Tarihi 2. Ünite Kazanım Testleri (2 Adet)

8. Sınıf İnkılap Tarihi 2. Ünite Kazanım Testleri (2 Adet) ektedir.
  5. Mustafa KARAKUŞ

Ders Notu 6. Sınıf Sosyal bilgiler 3. Öğrenme Alanı Ders Notu PDF: Ortak Mirasımız

6. Sınıf Sosyal bilgiler 3. Öğrenme Alanı Ders Notu PDF: Ortak Mirasımız ektedir.
  6. Mustafa KARAKUŞ

Test 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Ünite Test-1 PDF

7. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Ünite Test-1 PDF ektedir.
  7. Mustafa KARAKUŞ

Etkinlik 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 3. Öğrenme Alanı Etkinlikleri (2 Adet): Ortak Mirasımız

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 3. Öğrenme Alanı Etkinlikleri (2 Adet): Ortak Mirasımız ektedir.
  8. Mustafa KARAKUŞ

6. Sınıf 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 3. Öğrenme Alanı Kavramlar Sözlüğü-Ortak Mirasımız

6. Sınıf Sosyal Bilgiler 3. Öğrenme Alanı Kavramlar Sözlüğü-Ortak Mirasımız ektedir.
  9. Mustafa KARAKUŞ

Etkinlik 6. Sınıf 3. Öğrenme Alanı Bulmacaları (3 Adet)

6. Sınıf 3. Öğrenme Alanı Bulmacaları (3 Adet) ektedir.
  10. Mustafa KARAKUŞ

Etkinlik 8. Sınıf İnkılap Tarihi 3. Ünite Etkinlik-2 PDF Dosyası

8. Sınıf İnkılap Tarihi 3. Ünite Etkinlik-2 PDF Dosyası ektedir.
  11. Mustafa KARAKUŞ

Test 6. Sınıf Sosyal bilgiler 2. Öğrenme Alanı Beceri Temelli Test PDF Dosyası

6. Sınıf Sosyal bilgiler 2. Öğrenme Alanı Beceri Temelli Test PDF Dosyası ektedir.
  12. Mustafa KARAKUŞ

Test 6. Sınıf Sosyal bilgiler 2. Öğrenme Alanı Öğrenme Testi PDF Dosyası

6. Sınıf Sosyal bilgiler 2. Öğrenme Alanı Öğrenme Testi PDF Dosyası ektedir.
  13. Mustafa KARAKUŞ

Ders Notu 6. Sınıf Sosyal bilgiler 2. Öğrenme Alanı: Evimiz Dünya Kavramlar Sözlüğü PDF Dosyası

6. Sınıf Sosyal bilgiler 2. Öğrenme Alanı: Evimiz Dünya Kavramlar Sözlüğü PDF Dosyası ektedir.
  14. Mustafa KARAKUŞ

Etkinlik 6. Sınıf Sosyal bilgiler 2. Öğrenme Alanı: Evimiz Dünya Etkinlik PDF Dosyası

6. Sınıf Sosyal bilgiler 2. Öğrenme Alanı: Evimiz Dünya Etkinlik PDF Dosyası ektedir.
Geri