• Benim Hocam Ortaokul Videoları

mendez35 kullanıcısının son içeriği

1. M

Sunu Osmanlı Devleti Kuruluş Dönemi

sayın hocalarım, kitapta divan-hümayundan neredeyse hiç bahsetmiyor. siz bu yıl bu konuya değinecek misiniz?
  2. M

2019-2020 Ders Kitapları doğrudan indir (drive)

çook teşekkürler hocam
  3. M

2019-2020 ders kitapları pdf temini hakkında yardım

hocam EBAda olduğunu biliyorum ancak özel okulda çalışıyorum ve mebbis giriş yetkim yok. bu yüzden ulaşamıyorum.
  4. M

öğretmen arkadaşlarım, yok mudur paylaşabilecek kimse..?
  5. M

teşekkürler öğretmenim. 5. sınıfların kitabı geçen senenin aynısı ama 6 ve 7. sınıflarda değişiklik olmuş onları nereden bulabiliriz? EBAda olduğunu biliyorum ama giriş yapacak şifre elimde yok maalesef
  6. M

Sevgili öğretmenlerim merhaba. Özel okulda çalışmakta olduğumdan dolayı EBA da ders kitapları olduğu bölüme erişim sağlayamıyorum bu yüzden indiremiyorum. Elinde olan öğretmenimin bana mail yoluyla ya da başka şekilde ulaştırmasını rica edebilir miyim?
  7. M

test şablonu yorum istiyorum

hocalarım bu yıl çalıştığım kurumun etüt bölümüne geçtim (özel okul malum) çok fazla vaktim var bunu değerlendirmek için naçizane sorularımı yazmayı planlıyorum. test şablonu çok mu sade sizce? görselliğe önem veriyorum
  8. M

son yüklenenler başlığı

hangi bölümde olur bilemiyorum ama konulara göre bölümlere göre son yüklenen dosyaları liste halinde sırasıyla gösteren bölüm olsa keşke. varsa da böyle bir bölüm ben bilmiyorum. her gün her bölüme bakıyorum yeni yüklenen bir dosya var mı diye. sizler de benim gibi misiniz ?
  9. M

2015_2016_İş_Günü_Takvimi

2015_2016_İş_Günü_Takvimi hocam 1 dönem sonu 5 şubat gözükür bu takvimde. basın açıklamasında 1 hafta yıl sonuna eklenip 2 buçuk günlük açıkta hızlandırmayla telafi edilecek yazıyor. bu halde 1 dönem sonu 29 ocak olacak diye düşünüyorum
  10. M

İnkılap Tarihi Atölyem-1 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-1)

İnkılap Tarihi Atölyem-1 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-1) (2015-2016) ellerinize sağlık hayran kaldım
  11. M

Bölgemizi Tanıyalım 1.Bölüm

Bölgemizi Tanıyalım 1.Bölüm çok faydalanıyorum çok teşekkürler her çalışmanız için.
  12. M

Bölgemizi Tanıyalım 1.Bölüm

Bölgemizi Tanıyalım 1.Bölüm sayın Arife AYDIN (narin) hocam, tüm hocalarımızın paylaşımlarından faydalanıyorum ancak sizinkileri taslak alıyorum. çok teşekkür ediyorum
Geri