Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
NOT: Sınav MEB 4. Senaryoya uygun şekilde hazırlanmıştır
Değerli arkadaşlar; MEB Örnek Soruları ve LGS’de Çıkan Soruları derleyerek “Konu Konu MEB Örnek Soruları” çalışmasını hazırladım. Böylece o haftadaki kazanımla ilgili tüm soruları tek seferde görmüş olacak öğrencilerimiz. Haftalık Kazanım Deneme Sınavı olarak da kullanabilirsiniz. Faydalı olsun...
Sosyal Bilgiler alanındaki değişimleri yakından takip ederek yeni müfredat ile tamamen uyumlu “Yeni Nesil Ders Notları” çalışmasını tüm zümrelerimizin kullanması için hazırlamaya çalıştım. Büyük bir mutlulukla paylaştığım tüm dokümanların sizlere ve öğrencilerimize faydalı olmasını dilerim...
Değerli arkadaşlar; MEB Örnek Soruları ve LGS’de Çıkan Soruları derleyerek “Konu Konu MEB Örnek Soruları” çalışmasını hazırladım. Böylece o haftadaki kazanımla ilgili tüm soruları tek seferde görmüş olacak öğrencilerimiz. Haftalık Kazanım Deneme Sınavı olarak da kullanabilirsiniz. Faydalı olsun...
Estagfurullah değerli Hocam; siz gibi üstadlarımızdan öğreneceğimiz çok şey var. Ama görevi bırakma konusuna gelince "bayrağı" seve seve devralabilirim, eksik olmayınız :) Yorumunuzla çok mutlu ettiniz