• Benim Hocam Ortaokul Videoları

keremisli kullanıcısının son içeriği

1. K

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi Kendine thelion denen vatandaş.Madem sen bu kadar aslanlık yapmaya bu kadar meraklısın bunu sanal ortamda yüzünü bile görmediğin kişilere değil de bunu gerçek hayatta yap bari sana adam desinler Senin işin gücün burada boş teneke gibi kuru gürültü çıkarmak başka da bi...
  2. K

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi Benim köyde çalıştım dememdeki amacım içme suyunun 1 km öteden taşındığı,elektriklerin kesildiği zaman en azından 1 hafta gelmediği,telefonun ve cep telefonunun olmadığı,kar yağdığı zaman yolların en az 20 gün kapalı kaldığı,köy minibüsünün haftada en fazla 2 gün ilçeye...
  3. K

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi Şu anda sınıfçıların yan alana geçmesine ateş püskürenler.. yıllarca üniversitelerin öğretmenlikle hiç alakası olmayan bölümlerinden mezun olup ya da eğitim fakültelerinin fizik,kimya,biyoloji,fransızca v.b bölümlerinden mezun olup şu anda sınıf öğretmenliği yapan...
  4. K

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi Okuduğum yorumların bazıları beni hakikaten dehşet içinde bıraktı Meğer bu öğretmenlik mesleği içinde sınıfçı,branşçı ayırımı varmış ta bizim haberimiz yokmuş Kendim 12 yıllık sınıf öğretmenliğinin ardından çeşitli nedenlerden dolayı branş öğretmenliğine geçtim.Sınıf...
Geri