• Benim Hocam Ortaokul Videoları

KaVRoN kullanıcısının son içeriği

1. K

Serhat Şehri: Edirne

Arkadaşlar Edirne'ye gitmedim ama konu olduğu için internetten ve daha önce hazırlayan arkadaşlardan yararlanarak bir sunu hazırladım. İnşallah işinize yarar. Eleştirilerinizi bekliyorum.
  2. K

Ermeni Meselesi

Ermeni Meselesi Ermeni Meselesi ve İnkılap Tarihi'ndeki yeri pek ilgi çekmiyor sanırım...
  3. K

Mustafa Kemal Samsuna çıkışı, Genelgeler, Kongreler, Ankara'ya geliş.

Mustafa Kemal Samsuna çıkışı, Genelgeler, Kongreler, Ankara'ya geliş. Nezaketle teşekkür edenlere teşekkürler...
  4. K

Resmin altında google reklamları yazısının altında ataç işaretli "Mustafa Kemal'in Kurtuluş Yolculuğu" yazısına çift tıkla ve kaydet tuşuna bas. Bu kadar... Şifre yoktur. istediğin gibi kullan.
  5. K

Ermeni Meselesi

Özetle Ermeni Meselesi Lütfen Görüş ve önerilerinizi yazma zahmetinde bulununuz.
  6. K

Mustafa Kemal'in Kurtuluş Yolculuğu "Samsuna çıkış, Genelgeler, Kongreler, Ankara'ya geliş" Lütfen eleştiri ve yorumlarınız yazınız.
  7. K

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım Hocam emeğinize ve gönlünüze sağlık...
Geri