Kadir Emiroðlu kullanıcısının son içeriği

1. K

Eğitime Destek (Bir Rica)

Eğitime Destek (Bir Rica) Üzüldüm hocam. Neyse hayırlısı artık.
  2. K

Gelişen Türkiye(Yenilendi)

Gelişen Türkiye(Yenilendi) Hocam uzantı sansüre takılmış, indirilemiyor.
  3. K

Fatih'ten Yavuz'a Tarih şeridi

Fatih'ten Yavuz'a Tarih şeridi Çok güzel, elinize sağlık. Teşekkür ederiz. Baskı alıp kullanmak isterim müsaadenizle. Diğer parçalarını da indirdim, hepsi için buradan teşekkür etmiş olayım. :) Saygılar.
  4. K

Hatay Türkiye'ye Katılıyor

Hatay Türkiye'ye Katılıyor Görüntünün hemen altında ye_katılıyor.rar yazan mavi kısmı tıklayıp, bilgisayarına indireceksin. Kolay gelsin.
  5. K

Hatay Türkiye'ye Katılıyor

Hatay Türkiye'ye Katılıyor Teşekkürler. Elinize sağlık.
  6. K

Bolu Atatürk İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği

Bolu Atatürk İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği Güzel bir sınıf, elinize sağlık. Bolu Eğitim Fakültesi'nde okudum. Okulunuzu biliyorum. İçini görmek de bu şekilde mümkün oldu. :)
  7. K

Denizli Zaferiye Abalıoğlu İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersliğim

Denizli Zaferiye Abalıoğlu İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersliğim Ben tespit ettim. Okulun internet sitesi, öğretmen kadrosu bölümünden. :) Hocam, sınıfınız çok güzel, tebrik ederim.
  8. K

Eğitime Destek (Bir Rica) Tamam şimdi fark ettim ve hallettim. Önce beğenmek gerekiyormuş. :) Profilimde paylaştım, destek istedim, bakalım inşallah sayınız tutar. Saygılar.
  9. K

Eğitime Destek (Bir Rica) Hocam iki sorun var. Birincisi "Tıkla Destek Ol" linki açılmıyor. Ben Facebook hesabımdan uygulamayı bulup katıldım. Yalnız daha önemli sorun son aşamadaki "destekle" düğmesinin bulunmaması. Son adımı atamadım bu yüzden.
  10. K

Kıraç Limak Türker İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği, İstanbul Esenyurt

Kıraç Limak Türker İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği, İstanbul Esenyurt Teşekkürler hocam. Süsleri öğrencilerle birlikte yaptık. Çiçeği mukavva üzerine çizip kestim. Bunu kalıp olarak kullandık. Renkli kartonlar üzerine kalıbı yerleştirip aynısından 15 - 20 tane daha çizdik ve kestik. Ortasına...
  11. K

acil yardım

acil yardım Hocam şuna bakabilirsiniz: http://www.daym.gov.tr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1042&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=92
  12. K

acil yardım

acil yardım Canım benim, cevap yazdığın kişi 29 yaşında, ne performans ödevi :)
  13. K

Haritalar

Haritalar Daym (Ders Araçları Yapım Merkezi) sitesine girin. İlköğretim sosyal bilgiler seti başlığı altında gerekli listeyi bulabilirsiniz. Başarılar. http://www.daym.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=196&Itemid=142
  14. K

Zaman İçide Bilim

Zaman İçide Bilim Kopyalayıp word'e yapıştırabilirsiniz. :) Sunu halinde yüklenmiş olanları da altındak linki tıklayarak indirebilirsiniz.
  15. K

müfredat

müfredat Hocam, bazı öğretmenler iki yıldır ünitelerin yerini değiştirerek işliyor, bazıları ise kitaptaki sırayla gidiyor. Ben sene başında aradım ama ilgili mevzuatı bulamadım. Herhangi bir genelge ya da resmi yazıya ulaşamıyınca sıraya göre gitmeye karar verdim. Sınav konusunda bir...
Geri