• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

hürremsultan kullanıcısının son içeriği

1. H

TEOG Ortalamalarını yazabilir miyiz?

97 öğrenci % 70 başarı
  2. H

ermeni soykırımı iddaları

ermeni soykırımı iddaları peki arkadaşlar okul genelinde bişeyler yapmayı düşünüyormusunuz? çünkü kendi içimizde bile Türkler soykırım yapmıştır diyen üniversite mezunu öğretmen arkadaşlar var yani harici düşmandan daha tehlikeli bir durum var biz kitap okumayan bir toplum olduğumuz için...
  3. H

ermeni soykırımı iddaları

arkadaşlar okullarınızda fransanın sözde ermeni soykırımı yasasını kabul etmesiyle ilgili ne gibi çalışmalar yaptınız insanları bilgilendirmek için.......
  4. H

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? sandy tolan - limon ağacı yahudi devleti israilin kuruluşunu anlatıyor.
  5. H

vatandaşlık yazılısı

arkadaşlar bu yıl 8. sınıflar vatandaşlık dersinden sınav yapılacakmı e-okulda sınav bölümü açılmamış ama ders bu yıl zorunlu sınav olması gerekmiyor mu bilgisi olan var mı
  6. H

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? iki cami arasında aşk -mihrimah ile sinan yazarı mürvet sarıyıldız güzel kitap sinan hakkında bilinmeyenleri öğreneceksiniz tavsiye ederim
  7. H

Selçuk Mezunları

Selçuk Mezunları 1993-2008 yıları arası hiçbir şey değişmemiş anlatılanları okuyunca okul yılları gözümün önüne geldi.Abdullah ceranın elinde tesbih ezberlediklerini motomot yazdırdığı,z. kitapçının kitap satması,memişin şippulilumaları,avanosun erkekleri direk geçirmesi,bedirhanın...
  8. H

Selçuk Mezunları

Selçuk Mezunları ben de 1997 gündüz tarih öğrt. mezunuyum ekrem memişi,zekeriya kitapçıyı vs yi çok iyi tanıyorum bizim eski okulun yerinde yeller esiyor herşey değişmiş
  9. H

Resimlerle Çanakkale Sunusu(Müzikli)

Resimlerle Çanakkale Sunusu(Müzikli) elinize yüreğinize sağlık
  10. H

okutulabilecek kitaplar

okutulabilecek kitaplar yavuz bahadıroğlunun tüm eserleri özellikle biz osmanlıyız 100 osmanlı büyüğü çanakkale kitapları timaş yayınlarının popüler tarih serisi hem ince sıkıcı değil heömde müfredata uygun çoculkarın çok haşuna gidiyor ünlülerle bir gün-ipek yolunda türkler-osmanlı tarihi...
Geri