gümüş. kullanıcısının son içeriği

1. G

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 3 ::.

>>>Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG >>>3. Deneme Sınavı 03/11/2014 <<< ellerinize emeğinize sağlık.2. ve 3. denemenin cevap anahtarını gönderebilir misiniz?tekrar teşekkürler....
  2. G

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 1 ::.

..::Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 1::. emeğinize sağlık.özelden cevapları atabilir misiniz?
  3. G

Kırıkkale-merkez-Hüseyin Kahya YİBO-Sosyal Bilgiler Dersliği

Kırıkkale-merkez-Hüseyin Kahya YİBO-Sosyal Bilgiler Dersliği hocam sınıfınız oldukça güzel, size daha öncede sormuşlar ama bende tarih şeridinizi çok beğendim.nereden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim?
  4. G

Sosyal 6 Test Soru ve Cevapları

Sosyal Bilgiler 900 Test Sorusu emeğiniz için çok teşekkürler
  5. G

Konularda Nerdesiniz?

Konularda Nerdesiniz?:kasım Sonu sanırım oldukça geriyim.... 6. sınıflarda anadolu medeniyetleri 7. sınıflarda kuruluş 8. sınıfların dersine girmiyorum :(
  6. G

Açılmasını İstediğiniz Bölüm

Forumda düşünme eğitimi dersi ile ilgili bir bölümün yer almasını istiyorum elimizde çok kısıtlı döküman var.
  7. G

Düşünme Eğitimi Dersi

düşünme eğitimi dersine giren arkadaşlar elinizde günlük plan örnekleri varsa paylaşabilirmisiniz.herkese başarılar.
  8. G

Acil Yardım!!!!!!!!!

sevgili arkadaşlar ermeni sorunu ile ilgili okullarda yapılan çalışmalar hakkında rapor örneğine ihtiyacım var. yardımcı olabilenlere şimdiden teşekkür ediyorum.
Geri