Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli öğretmen arkadaşlarım bir sorum olacak. Bazı öğrencilerimizin sonuçlarında :
''Açıköğretim Kurumlarına Yerleştirildiniz.'' yazısı var bu tam olarak nedir? Tercihleri tutmadığı için yazıyor; pekala bu öğrenci düz liseye ( ÇPL,Endüstri Meslek Lisesine ya da İmam Hatip'e) artık gitme...
Alan Değişikliği Bekleyen Öğretmenlere Müjde
Zalatar hocam size de merhaba.Size de paylaşımlarınız emekleriniz için teşekkür ile başlayayım söze.Ben yazımda da anlattığım gibi maalesef sizin gibi ciddi ciddi düşünmek zorunda kalıyorum Türkçe Öğrt. geçmeyi.İstemeyerek ama sistem şu anda bizim...
Erkan Hocam merhaba.Öncelikle size teşekkür ederiz bizimle bu sitede çok güzel paylaşımlarınızı paylaştığınız için. Hocam yani yanlış anlamadıysam biz yan branşımız olan Türkçe Öğrt. geçemeyeceğiz bizi ilgilendiren bir durum yok diye düşünüyorsunuz değil mi? Selamlar saygılar hocam.
Tüm öğretmen arkadaşlarıma merhaba.Bir sorum olacak bilgisi olan ya da düşüncesi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.Ben bundan 2 yıl önceki alan değişikliğinde Türkçe Öğrt. geçmedim.Ancak 2 yıl sonra bu kadar sıkıntı yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi.Önce alan değişikliğinden Sınıf öğretmeni bir...