• Benim Hocam Ortaokul Videoları

fatihistan kullanıcısının son içeriği

1. fatihistan

Sunu 6.5.3. Tasarlanan Bir Ürünün Yatırım ve Pazarlama Süreci-GÖSTERİ

Meb ders kitabı ile uyumludur. Karekodları tıklamadan önce eba hesabınızı açarsanız kolaylık olacaktır.
  2. fatihistan

Sunu 6.5.2. Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler-GÖSTERİ

MEB Kitabı ile uyumludur. Karekodlara tıklamadan öncesinde EBA hesabınızı açarsanız kolaylık olur. Bir de geliştirmek adına eksik yanlarını söylerseniz, düzeltmeler yapabilirim.
  3. fatihistan

Sunu 6.5.1. Ülkemizin Kaynakları ve Ekonomik Faliyetler

Allah razı olsun. Bugün indirip deneyeceğim.
  4. fatihistan

Sunu 6.5.1. Ülkemizin Kaynakları ve Ekonomik Faliyetler

MEB Kitabına göre uyarlanmıştır.
  5. fatihistan

Yardım PARDUS İŞLETİM SİSTEMİ

Hocam bu online sunuları nasıl yapıyorsunuz? biraz bilginize ihitiyacım var galiba?:(:(
  6. fatihistan

Yardım PARDUS İŞLETİM SİSTEMİ

Bilindiği üzere tüm okullarda Pardus İşletim Sistemine geçiliyor. Windows İşletim Sisteminde Microsoft Office programı ile hazırladığım slaytlar, Pardus'taki Libre Office'de düzgün çalışmıyor. Nasıl bir çözüm buldunuz?
  7. fatihistan

Sunu 6.4.3. Dijitalleşme Ve Teknolojik Gelişmelerin Vatandaşlık Hak ve Sorumluluklarına Etkileri-GÖSTERİ

Teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim. İnşallah, elimden geldiğince yapmaya çalışacağım.
  8. fatihistan

Sunu 6.4.1. Yönetimin Karar Alma Sürecini Etkileyen Unsurlar

Erkan hocamın sunumundan biraz alıntı yaptım ve MEB kitabı ile uyumlu olmasına gayret ettim.
  9. fatihistan

Sunu 6.3.3. İslamiyetin Kabulüyle Türklerin Sosyal ve Kültürel Hayatlarında Meydana Gelen Değişimler

6.3.3. İslamiyetin Kabulüyle Türklerin Sosyal ve Kültürel Hayatlarında Meydana Gelen Değişimler isimli powerpoint sunusu (05-16 Ocak Haftası) Ben planda yetiştiremediğim için haftasını bu şekilde yazdım.
  10. fatihistan

Sunu 6.3.2. VII-XIII. Yüzyıllar Arasında İslam Medeniyetinin İnsanlığın Ortak Mirasına Katkıları- GÖSTERİ

Erkan ve Engin hocalarımınkine benzetmeyen çalıştım. İnşallah olmuştur :) Biraz sentezleme oldu.
Geri