• Benim Hocam Ortaokul Videoları

fatihhsultan kullanıcısının son içeriği

1. F

Medya okur yazarlığı 1. dönem 2.sınav

Medya okur yazarlığı 1. dönem 2.sınav paylaşan olursa sevinirim
  2. F

Medya okur yazarlığı 1. dönem 2.sınav

paylaşan olursa memnun olurum arkadaşlar.
  3. F

evde ders veren öğretmenler

evde ders veren öğretmenler ben işin parasında değilim. ayrıca ek dersi neye göre ödüyorlar anlayamadım.üstelik %25 fazla olarak.ek ders yönetmeliğinde böyle birşey göremedim. kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum.ısrar ederlerse yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım.
  4. F

evde ders veren öğretmenler arkadaşlar milli eğitimin görevlendirmesini bugün okudum.dayanakları 21 saat zorunlu ek ders saati.bu saati doldurmayan öğretmenleri görevlendirmişler.benim 18 saat dersim var. ekders yönetmeliğini tekrar okudum.orada sadece kurumlarda derse girileceği yazıyor.yani...
  5. F

evde ders veren öğretmenler zalatar hocam bende öyle biliyorumda görevlendirmemi yapmışlar,illaki gideceksin diyorlar.nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz?
  6. F

evde ders veren öğretmenler hocam ilde sosyal bilgiler öğretmeniyim.özel eğitim ile hiçbir ilgim yok.öğrenci 6.sınıf öğrencisi,ailesi okula gidemez diye rapor almış.milli eğitimde evde eğitim görmesine karar vermiş. kendi branşımla ilgili ders verecekmişim.bu şekilde görevlendirme...
  7. F

evde ders veren öğretmenler arkadaşlar konu acil biraz.
  8. F

arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı? bir öğrenci rapor almış ve evde eğitim verilmesine karar verilmiş ben ilgili yönergeyi inceledim.aynen şöyle bir madde var. madde5-d) Bu hizmetlerin, gezerek özel eğitim görevi yapan öğretmen tarafından sürdürülmesi esastır. şimdi beni milli...
  9. F

duyarlılık

ile ilgili etkinlik paylaşan olursa sevinirim
  10. F

eba raporu

hazırlayan varsa,eklerse çok makbule geçecek arkadaşlar.
  11. F

eba içerik ihtiyacı raporu

eba içerik ihtiyacı raporu hangi siteye gönderdin hocam?bi zahmet açıklarsan sevinirim.
  12. F

halk kültürü sınav yapılacakmı

bende yok diye biliyorum ama e-okulda sınav bölümü var
  13. F

halk kültürü sınav yapılacakmı

önceki yıllarda sınav yapmıyorduk.e-okulda sınav bölümü açılmış,yoksa artık sınav yapmak gerekiyormu?
Geri