Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evde ders veren öğretmenler
ben işin parasında değilim.
ayrıca ek dersi neye göre ödüyorlar anlayamadım.üstelik %25 fazla olarak.ek ders yönetmeliğinde böyle birşey göremedim.
kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum.ısrar ederlerse yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım.
arkadaşlar milli eğitimin görevlendirmesini bugün okudum.dayanakları 21 saat zorunlu ek ders saati.bu saati doldurmayan öğretmenleri görevlendirmişler.benim 18 saat dersim var.
ekders yönetmeliğini tekrar okudum.orada sadece kurumlarda derse girileceği yazıyor.yani...
zalatar hocam bende öyle biliyorumda görevlendirmemi yapmışlar,illaki gideceksin diyorlar.nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz?
hocam ilde sosyal bilgiler öğretmeniyim.özel eğitim ile hiçbir ilgim yok.öğrenci 6.sınıf öğrencisi,ailesi okula gidemez diye rapor almış.milli eğitimde evde eğitim görmesine karar vermiş.
kendi branşımla ilgili ders verecekmişim.bu şekilde görevlendirme...
arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
bir öğrenci rapor almış ve evde eğitim verilmesine karar verilmiş
ben ilgili yönergeyi inceledim.aynen şöyle bir madde var.
madde5-d) Bu hizmetlerin, gezerek özel eğitim görevi yapan öğretmen tarafından sürdürülmesi esastır.
şimdi beni milli...