Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Türk Sosyal Hayatında Aile (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur...
MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Temel Yaşam Becerileri I (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur...
MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Şehrimiz Dersi (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur.
Toplam 37...
MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Şehrimiz Dersi (Haftalık 1 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur.
Toplam 37...
MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı esaslarına göre hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Medya Okuryazarlığı I (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur.
MEB çalışma takvimine göre düzenlenen bu plan; yaşam...
MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Masal ve Destanlarımız I (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur...
2026-2027 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) uyumlu Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler II dersi 2 saatlik ünitelendirilmiş yıllık planını hemen indirin.
MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler I (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma...
2026-2027 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) uyumlu seçmeli Hukuk ve Adalet dersi 2 saatlik ünitelendirilmiş yıllık planını hemen inceleyin ve indirin.
MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Hukuk ve Adalet Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur.
37 haftalık MEB çalışma...
2026-2027 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) uyumlu seçmeli Görgü Kuralları ve Nezaket I dersi 2 saatlik ünitelendirilmiş yıllık planını hemen indirin.
MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı doğrultusunda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Görgü Kuralları ve Nezaket I (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma...