Ebrulizm kullanıcısının son içeriği

1. E

2026-2027 Türk Sosyal Hayatında Aile Dersi Yıllık Planı (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli)

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Türk Sosyal Hayatında Aile (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur...
  2. E

2026-2027 TYMM Uyumlu Seçmeli Temel Yaşam Becerileri II Dersi Ünitelendirilmiş Yıllık Planı

2026-2027 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) uyumlu seçmeli Temel Yaşam Becerileri II dersi 2 saatlik ünitelendirilmiş yıllık planını hemen indirin.
  3. E

2026-2027 Temel Yaşam Becerileri I Dersi Yıllık Planı (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli)

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Temel Yaşam Becerileri I (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur...
  4. E

2026-2027 TYMM Uyumlu Seçmeli Şehrimiz Dersi Ünitelendirilmiş Yıllık Planı (Haftalık 2 Saat)

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Şehrimiz Dersi (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur. Toplam 37...
  5. E

2026-2027 Şehrimiz Dersi Yıllık Planı 1 Saatlik (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Uyumlu)

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Şehrimiz Dersi (Haftalık 1 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur. Toplam 37...
  6. E

2026-2027 TYMM Uyumlu Seçmeli Medya Okuryazarlığı II Dersi Ünitelendirilmiş Yıllık Planı

2026-2027 MEB müfredatına uyumlu seçmeli Medya Okuryazarlığı II dersi 2 saatlik ünitelendirilmiş yıllık planını hemen inceleyin ve indirin.
  7. E

2026-2027 Medya Okuryazarlığı I Dersi Yıllık Planı (TYMM Uyumlu)

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı esaslarına göre hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Medya Okuryazarlığı I (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur. MEB çalışma takvimine göre düzenlenen bu plan; yaşam...
  8. E

2026-2027 TYMM Uyumlu Seçmeli Masal ve Destanlarımız II Dersi Ünitelendirilmiş Yıllık Planı

2026-2027 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) uyumlu seçmeli Masal ve Destanlarımız II dersi 2 saatlik ünitelendirilmiş yıllık planını hemen indirin.
  9. E

2026-2027 Masal ve Destanlarımız I Dersi Yıllık Planı (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli)

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Masal ve Destanlarımız I (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur...
  10. E

2026-2027 TYMM Uyumlu Seçmeli Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler II Dersi Yıllık Planı

2026-2027 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) uyumlu Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler II dersi 2 saatlik ünitelendirilmiş yıllık planını hemen indirin.
  11. E

2026-2027 Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler I Yıllık Planı (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli)

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler I (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma...
  12. E

2026-2027 Hukuk ve Adalet Dersi Yıllık Planı 2 Saatlik (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli)

2026-2027 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) uyumlu seçmeli Hukuk ve Adalet dersi 2 saatlik ünitelendirilmiş yıllık planını hemen inceleyin ve indirin.
  13. E

2026-2027 Hukuk ve Adalet Dersi Yıllık Planı 1 Saatlik (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli)

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Hukuk ve Adalet Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma sunulmuştur. 37 haftalık MEB çalışma...
  14. E

2026-2027 TYMM Uyumlu Seçmeli Görgü Kuralları ve Nezaket II Dersi Yıllık Planı

2026-2027 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) uyumlu seçmeli Görgü Kuralları ve Nezaket I dersi 2 saatlik ünitelendirilmiş yıllık planını hemen indirin.
  15. E

2026-2027 Görgü Kuralları ve Nezaket 1 Yıllık Planı (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli)

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel öğretim programı doğrultusunda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli (TYMM) esaslarına tam uyumlu olarak hazırlanan 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Görgü Kuralları ve Nezaket I (Haftalık 2 Saat) Ünitelendirilmiş Yıllık Planı paylaşıma...
Geri