coðrafyacý kullanıcısının son içeriği

1. C

2-İklim ve İnsan Faaliyetleri Sunusu

2-İklim ve İnsan Faaliyetleri Sunusu Erkan bey sizi takdirle takip etmeye devam ediyorumm
  2. C

2015-2016 5.Sınıf Sosyal Bilgiler Yetiştirme Kursu Planı (MEB)

2015-2016 5.Sınıf Sosyal Bilgiler Yetiştirme Kursu Planı (MEB) SAYIN HOCAM HAFTALAR YANLİŞ GİBİ EKİM 5 HAFTA YAZILI OYSA DÖRT AYRICA SÖMESTRİYE DE KOYMUŞ
  3. C

soruya bakar mısınız.

soruya bakar mısınız. Hocam bu soru eksik soru (daha çok) ayrıtı ile ve cevapta tam bağımsızlık olmalıydı ulusal bağımsızlık tam bağımsızlığı karşılamaz
  4. C

doğru cevap nedir?lütfeen yardımcı olunn

doğru cevap nedir?lütfeen yardımcı olunn Türk toplumu ve en önemli sonuç ipuçlarına göre kesinlikle A
  5. C

Yönergeli ve ölçekli 8. sınıf ink. 2. dönem performans görevi

Yönergeli ve ölçekli 8. sınıf ink. 2. dönem performans görevi hOCAM GERÇEK PERFORMANSA DAYALI ÖĞRETİCİ ÖDEV ...Ödev böyle olmalı
  6. C

okul meclisi rehberöğretmenliği

okul meclisi rehberöğretmenliği Arkadaşlar sınıf temsilcilerinin tümünü okul meclis başkanı için aday mı kabulediyorsunuz yoksa sayıyı indirgiyor musunuz.Benim okulumda okul meclis başkanı öğretmenlerin belirlediği temsilciler arasında tüm okul seçerek oluyor. Yönergede oley tam açık...
  7. C

2011-2012 Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü 1.Dönem Faaliyet Raporu

2011-2012 Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü 1.Dönem Faaliyet Raporu teşekkürler hocam
  8. C

ADEY-RİDEF Sorunu

ADEY-RİDEF Sorunu Arkadaşlar Ridef ekonomik ve zamansal olarak yapılamayacak bir çalışma 2 bin ve daha fazla okullar için mali yük fazla .Müfettişler bile [eşim] ben bakmama imkansız diyor ama benim sınıf az ve işigüzarlıktan yaptım bu daha başlangıç
  9. C

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? (ekim1-10 ) Okay Tiryakioğlu Gürz ve Zafer (4. Murat)
  10. C

okul öğrenci meclis seçimi herşey içinde

okul öğrenci meclis seçimi herşey içinde ÇOK TEŞEKKÜRLER
  11. C

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? okay tiryakioğlu Yavuz ,şuan ise Sibel Eraslan Çöl ve Deniz Hz.Hatice
  12. C

Mesleki Çalışmalar 2009

teşekkürler hocam bana da taslak oldu hakkını helal et emeğine sağlık
Geri