Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Z kitap yükleniyor kitap önce indirliyor. sonra açılıyor. Fakat bir gün sonra tekrar indirme ve sonra yine açma oluyor. Bu durm her gün için geçerli. İndirme de uzun sürüyor. Oysa önceki sistem daha iyidi. Birkez indirdikten sonra her giriş yapıldığında ( farklı günlerde girişi kasdediyorum)...
Evet sayfaya sığdır modunda yazdırıldığından yazı boyutu çok küçük. Nerdeyse 7 punto. Biraz düzenledim 8 syfa oldu yazı karekteri 12 punto yaptım. İsterseniz 6. sınıf sosyal bilgiler planını yüklerim.
siteye baktım sitedeki de 5. sınıf yüklenmiş. başlık ve tüm bölümler de 5. sınıf konuları yanı 6 ve 7 sınıf diye 5. sınıfı yüklenmiş siteye. Ama Türkçe dersine baktım öyle değil türkçe dersi 6. sınıf planı
kısaca söylemek gerekirse Sosyal Bilgiler 6 ve 7 sınıflarda hata yapılmış
Sıyın hocam öncelikle katkılarınızdan dolayı çok teşekürlerler. Her zamanki gibi harikasınız.
Sanırım 6 ve 7 sınıf planları 5. sınıf planları olmuş. düzeltirseniz sevinirim. sabırıszlık bekliyorum
Sıyın hocam öncelikle katkılarınızdan dolayı çok teşekürlerler. Her zamanki gibi harikasınız.
Sanırım 6 ve 7 sınıf planları 5. sınıf planları olmuş. düzeltirseniz sevinirim. sabırıszlık bekliyorum