canlaracan kullanıcısının son içeriği

1. C

Sunu SB 5.1.3. Yardımlaşma ve Dayanışmada Beraberiz

çok teşekkürler hocam sunularınız gerçekten çok kaliteli. özellikle sizin sunularınızı indiriyorum. elinize emeğinize sağlık.
  2. C

⭐⭐⭐⭐⭐ Arı Yayıncılık 2024-2025 Akıllı Tahta Dosyaları

Z kitap yükleniyor kitap önce indirliyor. sonra açılıyor. Fakat bir gün sonra tekrar indirme ve sonra yine açma oluyor. Bu durm her gün için geçerli. İndirme de uzun sürüyor. Oysa önceki sistem daha iyidi. Birkez indirdikten sonra her giriş yapıldığında ( farklı günlerde girişi kasdediyorum)...
  3. C

2024-2025 2024-2025 Eğitim Öğretim Sosyal Bilgiler Dersi Sosyal Bilgiler 6. Sınıf Yıllık Çerçeve Planı

Evet sayfaya sığdır modunda yazdırıldığından yazı boyutu çok küçük. Nerdeyse 7 punto. Biraz düzenledim 8 syfa oldu yazı karekteri 12 punto yaptım. İsterseniz 6. sınıf sosyal bilgiler planını yüklerim.
  4. C

2024-2025 Yeni Müfredat

Sunular için şimdiden teşekürler. Emekleriniz için Ayrıca çok teşekkür ederim. Acaba 5. sınıf Ders kitapları da Basıldımı?
  5. C

2024-2025 2024-2025 Eğitim Öğretim Sosyal Bilgiler Dersi Sosyal Bilgiler 6. Sınıf Yıllık Çerçeve Planı

siteye baktım sitedeki de 5. sınıf yüklenmiş. başlık ve tüm bölümler de 5. sınıf konuları yanı 6 ve 7 sınıf diye 5. sınıfı yüklenmiş siteye. Ama Türkçe dersine baktım öyle değil türkçe dersi 6. sınıf planı kısaca söylemek gerekirse Sosyal Bilgiler 6 ve 7 sınıflarda hata yapılmış
  6. C

Sıyın hocam öncelikle katkılarınızdan dolayı çok teşekürlerler. Her zamanki gibi harikasınız. Sanırım 6 ve 7 sınıf planları 5. sınıf planları olmuş. düzeltirseniz sevinirim. sabırıszlık bekliyorum
  7. C

2024-2025 Eğitim Öğretim Sosyal Bilgiler Dersi Sosyal Bilgiler 7. Sınıf Yıllık Çerçeve Planı

Sıyın hocam öncelikle katkılarınızdan dolayı çok teşekürlerler. Her zamanki gibi harikasınız. Sanırım 6 ve 7 sınıf planları 5. sınıf planları olmuş. düzeltirseniz sevinirim. sabırıszlık bekliyorum
  8. C

Sözcük Avı (5. Sınıflar)

bulmacada kelimeler doğrumu? sadece"ithalat ve kaşif "kavramı var. cevapları varmıydı bulmacanın?
  9. C

Z-KİTAP İNDİRME SİTELERİ (ÜYELİKSİZ)

TEŞEKÜRLER İşler yayınları için link verebilirmisiniz
  10. C

Test Osmanlıdan Kalan Mirasımız Kazanım Testi - PDF

Test 7.2.4 kapsamakta, cevap anahtarı ise, 7.2.5 kazanımı kapsamatadır. 7.2.5 testi yerine 7.2.4 kazanım testi konmuştur. dikkatinizden kaçmış sanırım. testlerinizi ilgiyle takipteyim :)
  11. C

*Günlük Plan*

resmi yazının sayı ve tarihi ni yazabilirmisiniz
Geri