• Benim Hocam Ortaokul Videoları

bilgin bal kullanıcısının son içeriği

1. B

Sakarya Savaşı Sunusu

hocam çok güzel sunular hazırlıyorsunuz ellerinize sağlık . Öğrencilerimiz gayet memnun kalıyorlar allah razı olsun
  2. B

Sakarya Savaşı Sunusu

hocam çok güzel sunular hazırlıyorsunuz ellerinize sağlık . Öğrencilerimiz gayet memnun kalıyorlar allah razı olsun
  3. B

norm fazlası tayinle ilgili soru?

norm fazlası tayinle ilgili soru? evet
  4. B

Sosyal Bilgilerde Bilgisayar ve İnternet Kullanım Anketi

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN BİLGİSAYAR VE İNTERNETİ KULLANMA DURUM ANKETİ değerli arkadaşlar 5. sınıflarda öğrencilere kabartma harita yaptırmak istiyorum bu konuda tecrübesi bilgisi önerisi olan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum teşekkürler
  5. B

Veli Toplantılarında Öğretmenlere Tavsiyeler

Veli Toplantılarında Öğretmenlere Tavsiyeler ARKADAŞLAR SINAV NOTLARI ÇOK KÖTÜ OLAN 9. SINIF BİR LİSE ÖĞRENCİSİNİ VELİSİ OKULDAN ALMAK İSTİYOR.BU VELİYE PARA CEZASI VERİLİR Mİ. YOKSA BU ÖĞRENCİ AÇIK LİSEYE DEVAM EDEBİLİR Mİ
  6. B

sağlık raporu

sağlık raporu hocam sağolun teşekkürler
  7. B

sağlık raporu

arkadaşlar merhaba ben nasip olursa 10 gün sağlık raporu alacağım bildiğiniz gibi 7 günden sonraki raporlarda maaş kesintisi yapılıyor acaba bu rapor için 10 gün üzerinden mi yoksa 7 günü geçen 3 gün için mi kesinti yapılır tahminen bu kesinti ne kadar olur teşekkürler
  8. B

atama

arkadaşlar okulların dönüşümü nedeniyle çalıştığım okulum değişti. tayin istedim ancak çıkmadı seneye tayin isteme hakkım varmı kimi arkadaşlar yeni okulunda 3 yılı doldurman lazım diyor kimileri de 3 yıl şartı dönüşüm yapılan okullar için geçerli değil diyor bilen arkadaşlar var mı teşekkürler
Geri