• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Berkay Türkal Hocam kullanıcısının son içeriği

1. Berkay Türkal Hocam

7. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı KAPSAYICI ve ÖZETLEYİCİ SORU CEVAPLARI

Konuyu tekrar etmek amacıyla hazırlanmıştır. Selamlar, saygılar.
  2. Berkay Türkal Hocam

Yazılı 6. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı KAPSAYICI ve ÖZETLEYİCİ SORU CEVAPLARI

3. Berkay Türkal Hocam

Yazılı 5. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı KAPSAYICI ve ÖZETLEYİCİ SORU CEVAPLARI

4. Berkay Türkal Hocam

Yazılı 7. Sınıf, 2. Dönem, 1. Yazılı MEB 1, 2, 3, 4, 5 ve 6. Senaryo Soruları PDF

Öğrencilerimin çalışması için hazırladığım soruları ekte bulabilirsiniz. Saygılarımla.
  5. Berkay Türkal Hocam

Yazılı 6. Sınıf, 2. Dönem, 1. Yazılı MEB 1, 2, 3, 4, 5 ve 6. Senaryo Soruları PDF

Öğrencilerimin çalışması için hazırladığım soruları ekte bulabilirsiniz. Saygılarımla.
  6. Berkay Türkal Hocam

Yazılı 5. Sınıf, 2. Dönem, 1. Yazılı MEB 1, 2, 3, 4, 5 ve 6. Senaryo Soruları PDF

7. Berkay Türkal Hocam

Oyun Haklarımız ve Sorumluluklarımız Kendi Maceranı Seç Oyunu

Merhaba arkadaşlar, 6. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi, Temel Haklarımız ve Sorumluluklarımız için geliştirdiğim Kendi Maceranı Seç oyununu aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Derste 10 dakika'da da işlenebilir, tartışma ortamı yaratılarak 40 dakikada da. Ayrıca evde veliler ve öğrenciler de bu...
  8. Berkay Türkal Hocam

Oyun Haklarımız ve Sorumluluklarımız Kendi Maceranı Seç Oyunu

Merhaba arkadaşlar, 5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi, Temel Haklarımız ve Sorumluluklarımız için geliştirdiğim Kendi Maceranı Seç oyununu aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Derste 10 dakika'da da işlenebilir, tartışma ortamı yaratılarak 40 dakikada da. Ayrıca evde veliler ve öğrenciler de bu...
  9. Berkay Türkal Hocam

Video 6. Sınıf Sosyal Bilgiler. Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Etkileri (6.4.3) - Berkay Hoca

Farklı karakterler ve müzik türleri ile hazırladığım müzikle konu anlatımını paylaştım. Saygılarımla.
  10. Berkay Türkal Hocam

Video 6. Sınıf Sosyal Bilgiler. Dijital Hizmetler (6.4.3) -Toyberk Hoca

Farklı karakterler ve müzik türleri ile hazırladığım müzikle konu anlatımını paylaştım. Saygılarımla.
  11. Berkay Türkal Hocam

6. Sınıf Sosyal Bilgiler. Teknoloji ve Vatandaşlık (6.4.3)-Erberk

12. Berkay Türkal Hocam

Video 6. Sınıf Sosyal Bilgiler. Çevremizde Hak ve Sorumluluk (6.4.2)-Ayberk

13. Berkay Türkal Hocam

Video 6. Sınıf Sosyal Bilgiler. Haklar ve Sorumluluklar (6.4.2)-Sanberk

14. Berkay Türkal Hocam

Video 6. Sınıf Yönetimin Karar Alma Sürecinin Etkileyen Unsurlar (6.4.1)-Ataberk

15. Berkay Türkal Hocam

Video 6. Sınıf Sosyal Bilgiler. Karar Alma Şarkısı (6.4.1)-Canberk

Geri