• Benim Hocam Ortaokul Videoları

baran8 kullanıcısının son içeriği

1. B

ACİL YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

:'( :'( :'(BÖLGELERE GÖRE TÜRKİYEYE 2000-2005 YILLARI ARASINDA GELEN TURİST SAYISI NEDİR? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :'( :'( :'(
  2. B

İki Kurşun Milyonlarca Kayıp Sunu

2008-2009 İki Kurşun Milyonlarca Kayıp Sunu HARİKA
  3. B

DÜYUN-I UMUMİYE 8.SINIF PERFORMANS ÖDEVİ

DÜYUN-I UMUMİYE HAKKINDA GENİŞ BİLGİ BULABİLİRMİSİNİZ? BENİM BULDUĞUM: Düyun-u Umumiye Düyun-u Umumiye (Düyun-u Umumiye-i Osmaniye Varidat-ı Muhassasa İdaresi), 1872 - 1939 yılları arasında Osmanlı Devleti'nin dış borçlarını denetleyen kurum. II. Abdülhamit döneminde kurulmuştur. Sözcük...
  4. B

8.sınıf Performans Ödevi

KURTULUŞ SAVAŞINDA DOĞU VE GÜNEYCEPHELERİNDE YAPILAN MÜCADELELERİN SEBEB VE SONUÇLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİNİZ. 2=BATICEPHESİNDE KUVAYİ MİLLİYE BİRLİKLERİNİN FAALİYETLERİNİ VE DÜZENLİ ORDUNUN KURULMASINI DEĞERLENDİRİNİZ 3=KURTULUŞ SAVAŞINDA İNÖNÜ SAVAŞLARI KÜTAHYA-ESKİŞEHİR SAVAŞLARI SAKARYA...
  5. B

Evvel Zaman İçinde

tarih boyunca  türklerde meslek edindirme meslek kazandırma kurumlarını bulmsalısınız bende o konuyu aldım ancak bizim hocamız bulduğum bilgileri yaz ama hemde ses kaydı yapmalısın dedi.bende bıraktım o konuyu .bulduklarım  kaldı işte bulduklarım belki yardımcı olur.bunu performans ödevi yerine...
  6. B

7. Sınıf Evvel Zaman İçinde Yardım

: Türk Eğitim Sistemi Tarihi ________________________________________ 5.6. Mesleki ve Teknik Öğretim Türk eğitim tarihinde meslekî eğtimi iki aşamada incelemkek lâzımdır. Birinci aşamada, sanayi devrimine kadar -bütün dünyada olduğu gibi- Türk toplumunda da geçerli olan, el sanatlarına ve...
  7. B

sonradan konumu değiştirdim.değiştirdiğim günde bu bilgileri buldum onun için
  8. B

Açılan Okullar İlk olarak Sultan İkinci Abdülhamid döneminde açılan okullar: Mekteb-i Hukuk-i Şâhâne (Hukuk), Mekteb-i Tıbbiye-i Şâhâne (Tıp), Mekteb-i Mülkiye-i Şâhâne (Siyasal Bilgiler), Mekteb-i Şâhâne Hendese-i Mülkiye (Teknik Üniversite), Halkalı Yüksek Ziraat Mektebi, Orman ve Madenler...
  9. B

arkadaşlar belki bu sizin işinizi görür Açılan Okullar İlk olarak Sultan İkinci Abdülhamid döneminde açılan okullar: Mekteb-i Hukuk-i Şâhâne (Hukuk), Mekteb-i Tıbbiye-i Şâhâne (Tıp), Mekteb-i Mülkiye-i Şâhâne (Siyasal Bilgiler), Mekteb-i Şâhâne Hendese-i Mülkiye (Teknik Üniversite), Halkalı...
  10. B

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Geri