• Benim Hocam Ortaokul Videoları

ayvalýklý kullanıcısının son içeriği

1. A

2015- 2016 Öğretim Yılında 8. Sınıflara kaç saat derse gireceğiz ?

2015- 2016 Öğretim Yılında 8. Sınıflara kaç saat derse gireceğiz ? ama şöyle de bir durum var değerler eğitimi dersinin bize verilme durumu inşallah olur o zaman 11 e düşeceğine 13 e yükselir kademeli geçişle de 4 senede 8 saat kazanırız.
  2. A

Eylül İl Dışı Atama Kontenjanları (2014)

Eylül İl Dışı Atama Kontenjanları (2014) Evet hocam beklenen son hazirana kaldık artik.ne İzmiri ne Balıkesiri yazacak bir okul yok.bu saatte boyle atamaya boyle kontenjan olur...
  3. A

Ikinci illerarasi Yer Degisikligi...kimler nereye tayin isteyecek ?

Ikinci illerarasi Yer Degisikligi...kimler nereye tayin isteyecek ? hocam bu atama biraz ekstra olduğu için her şey olabilir haklısınız ama tayin kadar kontenjanlar da önemli bakalım yarın olsun hayrolsun.
  4. A

benim 165 eşimin 176 hocam.evet şubata kadar yok özür grubu kontenjanlardan batı için çok da iyimser olmamalıyız hızlı yapılan atamanın kontenjanı nasıl olabilir ki?nasip diyelim p.tesi ye ne kaldı ki
  5. A

Ikinci illerarasi Yer Degisikligi...kimler nereye tayin isteyecek ? hocam biz de eşimle izmir düşünüyoruz ama eşler mağdur olabilir birinin çıkıp diğeri çıkmazsa ya çıkan erteler ya da şubata kadar ayrı.keşke eş durumu 2.iller araından sonra olsaydı.
  6. A

TEOGS sonuçlarına göre TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ortalamanız kaç?

TEOGS sonuçlarına göre TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ortalamanız kaç? ordu merkez köy 1.dnm 67.5 / 2.dnm 65 ortalama:66.25
  7. A

2014 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar

2014 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar 171 ve 162 puanlarla eşim ve ben izmire atanamadık 2012 ye kadar 120-130 puanlar atanıyordu anladığım şu ki 190 ve üzeri puanın yoksa hayal kurmayacaksın yancılar bizi dağıttı.şaka gibi 171 puan atanamıyor....
  8. A

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar...

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... batuhan38 hocam ben ayvalıklıyım rumuzdan da anlaşılacağı üzere :) ayvalık için 215 biraz düşük ben de çok isterim memleketimde çalışmayı izmir olsa ayvalık'a yakın diye yine sevinirim çarşamba belli olacak bakalım.
  9. A

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar...

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... 171 eşim,164 ben izmir yazdık ama yan alancı arkadaşlar bize müsade ederse umudum var hayırlısı artık.
Geri