• Benim Hocam Ortaokul Videoları

angelspapatya kullanıcısının son içeriği

1. A

8. sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde 3'den 2'ye indirildi!!!!!

8. sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde 3'den 2'ye indirildi!!!!! şaşmamak ya da kızmamak gerek Atatürk'ü savunmayan ''Ne Mutlu Türk'üm''sözünü kaldıran bir MEB uygulaması işte...Daha neler göreceğiz bakalım ...
  2. A

yardıma ihtiyacım varrr:(((

sosyal bilgiler 4-7 programını kullanarak hazırlayabileceğimiz etkinlikte destek bir materyal olarak kullanabileceğimiz bir tv programı kazanımımla uygun olacak televizyonda yayınlanan program. dizi yada belgesel değil.
  3. A

DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER!!!

DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER!!! KAZANIMIM:DESTAN YAZIT VE BELGELERDEN YARARLANARAK ORTA ASYA İLK TÜRK DEVLETLERİNİN,KÜLTÜREL,EKONOMİK,SİYASET ÖZELLERİNE İLİŞKİN ÇIKARIMLARDA BULUNUR.BU KAZANIMDA BEN OĞUZ KAĞAN DESTANINI KULLARAK BİR ETKİNLİK YAPTM AMA DAHA FAZLASI LAZIM...
  4. A

DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER!!!

HEPİNİZE ÖNCELİKLE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM...YAPMAK İSTEDİKLERİMİZ ÜNİVERSİTE ORTAMINDA NE KADAR YAPILABİLİR BİLMİYRUM AMA BİZİ GERÇEKTEN DEDİĞİNİZ GİBİ BİR ÖĞRETMEN GİBİ YETİŞTİRMİYORLAR BİR YA DA 2 TANEDİR...UMARIM BAŞARILI OLURUM BU YENİ SİSTEMİ BENİMSETMEYE ÇALIŞAN HOCALARIMIZ...
  5. A

DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER!!!

DENEYİMLİ HOCALARIMIN DİKKATİNE!!!SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ OKUYORUM BANA KAZANIMA UYGUN ETKİNLİK DÜZENLEMEDE VE DERSLERDE BANA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM...
  6. A

Büyük Hun Devleti

Büyük Hun Devleti slaytları nasıl görebiliyoruz?
Geri