- Web sitesi
- www.sosyalbilgiler.biz
Yaşam Becerileri Kulübü 1. Dönem Sene Başı Genel Kurul Toplantı Tutanağı, MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği doğrultusunda eğitim-öğretim yılı başında danışman öğretmenler ve kulüp üyesi öğrencilerin bir araya gelerek gerçekleştirdiği ilk resmi toplantının kayıt belgesidir. Kulübün yönetim ve denetim kurullarının yasal olarak oluşturulması, yıllık atölye ve çalışma planının karara bağlanması ve kulüp resmi dosyasının mevzuata uygun tutulması adına zorunlu evraklar arasında yer alır.
Paylaştığımız 2026-2027 eğitim-öğretim yılı sene başı toplantı tutanağı taslağı, Teknoloji ve Tasarım atölyelerinde, beceri atölyelerinde veya dersliklerde gerçekleştirilecek genel kurul toplantılarına uygun olup düzenlenebilir Word formatında hazırlanmıştır.
yaşam becerileri kulübü toplantı tutanağı, yaşam becerileri sene başı genel kurul tutanağı word, meb sosyal etkinlikler kulüp tutanakları, beceri atölyesi kulüp evrakları, yaşam becerileri kulübü yönetim kurulu seçimi
Paylaştığımız 2026-2027 eğitim-öğretim yılı sene başı toplantı tutanağı taslağı, Teknoloji ve Tasarım atölyelerinde, beceri atölyelerinde veya dersliklerde gerçekleştirilecek genel kurul toplantılarına uygun olup düzenlenebilir Word formatında hazırlanmıştır.
Toplantı Tutanağında Yer Alan Gündem Maddeleri ve Alınan Kararlar:
- Açılış ve Yoklama: Kulüp üyesi öğrencilerin katılım kontrolü ve toplantı yeter sayısının tespiti.
- Kulübün Misyonu ve Atölye Odaklı Yaklaşım: Kulübün teorik anlatımlardan ziyade öğrencilerin günlük yaşamda ihtiyaç duyacağı pratik becerileri bizzat uygulayarak öğreneceği bir atölye mantığıyla işleyeceği üzerine danışman öğretmen bilgilendirmesi.
- Kurul Seçimleri: Açık veya gizli oylama usulüyle Kulüp Başkanı, Başkan Yardımcısı, Yazman/Sekreter, Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetleme Kurulu seçimi.
- Yıllık Çalışma Planı Müzakeresi: 2026-2027 eğitim-öğretim yılı boyunca yürütülecek yaşam becerisi atölyeleri ve farkındalık faaliyetlerinin okunarak oy birliğiyle kabul edilmesi.
- Pano Komisyonu: "Becerikli Eller Panosu"nu pratik ipuçları ve aylık temalarla hazırlamak üzere 3 kişilik özel komisyonun seçilmesi.
- Resmi Onay Bölümü: Danışman öğretmen, kulüp başkanı imza alanları ile okul müdürlüğü onay ve mühür kısmı.
Öğrencilerimize bağımsız yaşam becerileri kazandıran tüm meslektaşlarımıza ve kulüp üyelerimize başarılı bir eğitim yılı dileriz. Evrakla ilgili soru ve önerilerinizi konu altından paylaşabilirsiniz.İndirme ve Düzenleme: Konu ekindeki Yaşam Becerileri Kulübü 1. Dönem Genel Kurul Toplantı Tutanağı Word (.docx) dosyasını indirerek okul adı, tarih, atölye/derslik ve seçilen öğrenci bilgilerini kolayca ekleyebilir, çıktısını alarak doğrudan kulüp dosyanıza ekleyebilirsiniz.
Anahtar Kelimeler (Tags):2026-2027 MEB uyumlu Yaşam Becerileri Kulübü 1. dönem sene başı toplantı tutanağı. Kurul seçimleri, atölye kararları ve düzenlenebilir Word indirme bağlantısı.
yaşam becerileri kulübü toplantı tutanağı, yaşam becerileri sene başı genel kurul tutanağı word, meb sosyal etkinlikler kulüp tutanakları, beceri atölyesi kulüp evrakları, yaşam becerileri kulübü yönetim kurulu seçimi