Ürettiklerimiz Ünitesi Etkileşimli Doğru Yanlış Etkinliği

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
12821372_621814127994236_1058857347063983677_n.png

Ürettiklerimiz ünitesi için yaptığımız doğru yanlış etkinlik sunusudur. Libre Ofice de çalışması için o kadar uğraştım ancak uyum sıkıntısı olduğu için libre officede çalışmamaktadır.

Ekli dosyalar

Ürettiklerimiz Ünitesi Etkileşimli Doğru Yanlış Etkinliği

Çok güzel olmuş hocam emeğinize sağlık

Öğrencilerimin enn sevdiği etkinliklerin başında geliyor çünkü basit, şöyle ki; okuma yazma bilmeyenler bile benim okumam suretiyle katılıp bir de doğru cevap verdiklerinde dünyalar onların oluyor. Benim de reytingler patlıyor ;) ( Takdir edersiniz, öğretmenlik sevgi işi. Derse girdiğimde çocukların gözündeki ışıltıyı görebilmek yok mu; paha biçilemez. İnanın buna katkınız büyük.)Elleriniz dert görmesin bu tür paylaşımlar için.

Öğrencilerimin enn sevdiği etkinliklerin başında geliyor çünkü basit, şöyle ki; okuma yazma bilmeyenler bile benim okumam suretiyle katılıp bir de doğru cevap verdiklerinde dünyalar onların oluyor. Benim de reytingler patlıyor ;) ( Takdir edersiniz, öğretmenlik sevgi işi. Derse girdiğimde çocukların gözündeki ışıltıyı görebilmek yok mu; paha biçilemez. İnanın buna katkınız büyük.)Elleriniz dert görmesin bu tür paylaşımlar için.

Geri