Tübitak İstanbul Avrupa Bölgesi Tarih Alanında 3.Olan Projemiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akad57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de öğrencilerimle 2 yıl önceki 4006 fuarında Çatalhöyük konusunu çalışmıştım, sizin çalışmanız gerçekten çok güzel olmuş emeğinize sağlık hocam. tebrikler.

MERHABA HOCAM.NASIL YAPTIĞINIZI VE HANGİ MALZEMELERİ KULLANDIĞINIZI BANA YAZARMISINIZ?

Araştırma projesi hiçbir yerde yok, hep tasarım yada inceleme.Bu noktada sıkıntı yaşıyorum.

Araştırma projesi hiçbir yerde yok, hep tasarım yada inceleme.Bu noktada sıkıntı yaşıyorum.

Hocam haklısınız, araştırma projeleri aslında bir tasarım inceleme projelerinden daha zahmetli olabiliyor. Sosyal Bilgiler de neyi nasıl araştıracağız bu da bazen bir çıkmaz sebebi ama yapılabilir bütün bunlara rağmen.
Öğrencilerimle Müzelerle ilgili bir araştırma projesi yapmış ve yaklaşık 700 kişiye anket uygulayarak durumu tespit etmeye çalışmıştık ve burada gerçekten öğrenciler sürecin her aşamasında çok aktifti.

Siz de yaşadığınız veya çalıştığınız İl ile ilgili bir durumdan yola çıkıp bir araştırma projesi oluşturabilirsiniz aslında.

Teşekkür ederim hocam ilginiz için.Okulumuz köy okulu ve öğrenci sayımız 50.her öğretmene beş proje düştü.Ben de anket araştırma projesi hazırladım.

Geri