• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Yardım Tek öğretmen zümre yapar mı ?

SOSYALCİ345

Yeni Üye
Üye
Merhaba hocalarım bir sorum olacaktı. Yeni atandım bulunduğum okulda tek sosyal bilgiler hocası benim. Sene başı zümre yapacak mıyım ?
Bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var. Bir de haftalık ders saati 33 olduğu için benim giremediğim saatlere Türkçe hocası giriyor zümre yaparsam onu dahil edecek miyim ? Yardımcı olacak hocalarıma şimdiden teşekkürler.

Tek öğretmenin zümre yapmasına gerek yok ama yazılı tarihleri i projeler vb çalışmalarınız için idareye bir çalışma raproda sunmanız gerektiği için.. zümre hazırlayıp vermeniz daha pratik olur... ayrıca sosyale kimler giriyorsa zümre toplantısına katılır. Bu durumda zaten 2 kişi olmuş oluyorsunuz..

Aslında gerek yok ancak okul idaresi insiyatifinde bir de müfettiş (şimdilerde ortalarda yoklar ama) ister diye yapıyoruz biz...

Tek öğretmenin zümre yapmasına gerek yok ama yazılı tarihleri i projeler vb çalışmalarınız için idareye bir çalışma raproda sunmanız gerektiği için.. zümre hazırlayıp vermeniz daha pratik olur... ayrıca sosyale kimler giriyorsa zümre toplantısına katılır. Bu durumda zaten 2 kişi olmuş oluyorsunuz..
teşekkür ederim hocam.

Geri