Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarihi Romanlar İle Öğretim İçin ne Düşünüyorsunuz, Sınıf Bazında Yapabileceğiniz Bir Okuma Listesi Yapabilir Misiniz?
Sosyal Bilgiler öğretimi alanında tarihi roman vb. kitaplarla eğitim çalışmalarına destek olunduğu konusunda düşünceleriniz nelerdir? Sizin bu konuda yaptığınız bir çalışma var mı? Bir okuma listesi paylaşabilir misiniz?
Sosyal Bilgiler öğretimi alanında tarihi roman vb. kitaplarla eğitim çalışmalarına destek olunduğu konusunda düşünceleriniz nelerdir? Sizin bu konuda yaptığınız bir çalışma var mı? Bir okuma listesi paylaşabilir misiniz?
Hocam daha önce Bir Üniversite hocasıyla dersimiz için Mustafa Necati Sepetçioğlu'nun kapı-kilit-anahtar kitaplarını kullanmıştık. Sadece onlar yoluyla ders işlemek sıkıntılı oluyor. Ama okuma kitabı olarak tavsiye edebilirseniz çok daha faydalı oluyor. Bir ders o kitapla ilgili konuşmak çocuklara iyi gelebiliyor.