R rkyrky Çalışkan Üye Üye Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 223 Puanları 18 Yaş 125 Konum 06 1 Eki 2011 #1 Merhaba ben 8.sınıfım meb tüm okullara tablet dağıtacak diye duydum ne kadar doğru doğru ise ne zaman başlayacak ?
Merhaba ben 8.sınıfım meb tüm okullara tablet dağıtacak diye duydum ne kadar doğru doğru ise ne zaman başlayacak ?
SYLAR Unutulanlar dışında yeni bir şey yok. Üye Katılım 25 Haz 2008 Mesajlar 116 Puanları 48 Yaş 125 Konum AdanA 1 Eki 2011 #2 Tabletler 2. Dönemden itibaren dağıtılmaya başlanacak, 5. ve 9. sınıflara. Mezun olduğunuzda sizde kalacak.
Tabletler 2. Dönemden itibaren dağıtılmaya başlanacak, 5. ve 9. sınıflara. Mezun olduğunuzda sizde kalacak.
O ozkanderya22 Çalışkan Üye Üye Katılım 24 Eyl 2007 Mesajlar 716 Puanları 63 Yaş 125 Konum Keşan Web sitesi kesansatranc.com 1 Eki 2011 #3 Tabletler rkyrky' Alıntı: Merhaba ben 8.sınıfım meb tüm okullara tablet dağıtacak diye duydum ne kadar doğru doğru ise ne zaman başlayacak ? Genişletmek için tıkla ... 8. sınıflara dağıtılmayacak. 9. sınıfa geçtiğinde alabilirsin ancak.
Tabletler rkyrky' Alıntı: Merhaba ben 8.sınıfım meb tüm okullara tablet dağıtacak diye duydum ne kadar doğru doğru ise ne zaman başlayacak ? Genişletmek için tıkla ... 8. sınıflara dağıtılmayacak. 9. sınıfa geçtiğinde alabilirsin ancak.
R rkyrky Çalışkan Üye Üye Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 223 Puanları 18 Yaş 125 Konum 06 1 Eki 2011 #4 Tabletler ozkanderya22' Alıntı: 8. sınıflara dağıtılmayacak. 9. sınıfa geçtiğinde alabilirsin ancak. Genişletmek için tıkla ... zaten okuldaki hocalarımızda liseye geçtiğinizde alacaksınız demişlerde demek ki doğruymuş
Tabletler ozkanderya22' Alıntı: 8. sınıflara dağıtılmayacak. 9. sınıfa geçtiğinde alabilirsin ancak. Genişletmek için tıkla ... zaten okuldaki hocalarımızda liseye geçtiğinizde alacaksınız demişlerde demek ki doğruymuş