nafize Aktif Üye Üye Katılım 22 Haz 2009 Mesajlar 55 Puanları 38 Konum İSTANBUL 26 Haz 2020 #1 Zeki Öğretmenim ve Serkan Öğretmenlerimin zümrelerinden yararlanarak uzaktan eğitim raporu hazırladım umarım işinize yarar öğretmenlerime çok teşekkür ediyoum Ekli dosyalar SOSYAL BİLGİLER UZAKTAN EĞİTİM RAPORU.docx SOSYAL BİLGİLER UZAKTAN EĞİTİM RAPORU.docx 25.7 KB · Görüntüleme: 2,507
Zeki Öğretmenim ve Serkan Öğretmenlerimin zümrelerinden yararlanarak uzaktan eğitim raporu hazırladım umarım işinize yarar öğretmenlerime çok teşekkür ediyoum
salim yaman Üye Üye Katılım 21 Eki 2009 Mesajlar 26 Puanları 33 Konum yenimahalle 28 Haz 2020 #2 nafize' Alıntı: Zeki Öğretmenim ve Serkan Öğretmenlerimin zümrelerinden yararlanarak uzaktan eğitim raporu hazırladım umarım işinize yarar öğretmenlerime çok teşekkür ediyoum Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜRLER HOCAM.
nafize' Alıntı: Zeki Öğretmenim ve Serkan Öğretmenlerimin zümrelerinden yararlanarak uzaktan eğitim raporu hazırladım umarım işinize yarar öğretmenlerime çok teşekkür ediyoum Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜRLER HOCAM.
H hakan305 Üye Üye Katılım 16 Mar 2009 Mesajlar 14 Puanları 3 Konum istanbul 28 Haz 2020 #3 Teşekkürler hocam.
E erzurum7 Yeni Üye Üye Katılım 4 Kas 2019 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 45 Konum avanos 30 Haz 2020 #4 Emeğinizden dolayı teşekkür ederim öğretmenim.