Sosyal Bilgiler Öğr. hangi ders dışı egzersizleri açabilir?

kurtalan56

Yeni Üye
Üye
Arkadaşlar Selamlar..Saygılar...
Biz Sosyal Bilgiler Öğretmenleri Hangi ders dışı egzersizleri açabiliriz? ???
Ve Nasıl açabiliriz, hangi Sertifikalarla, Bunları nerden alabiliriz? ??? :-\ bu konu hakkında deneyimli arkadaşlar bizleri ve bizden sonrakileri aydınlatırsa çok iyi olurdu.. :) Şimdiden teşekkürler. ;)

Mehmet Baykal Yılmaz

mby
Moderatör
Web sitesi
www.instagram.com

Yazın Halk Eğitim Kurslarından alabileceğin halk Oyunları-Drama-Tiyatro Belgeleriyel açabilirsin

Yan alanın Türkçe ise yine bunları açabilirsin.

Zaman zaman açılan izci liderliği kurslarını açabilirsin.

Satranç Kursu bulabilirsen bunu açabilirsin

Yakınındaki THK şubesine gidip model uçak rehber öğretmeni belgesi alıp model uçak kursu açabilirsin...

Aklıma gelenler bunlar.. Ama bizim bölüme ait herhangibir egzersiz yok

fethiaksu

Üye
Üye

masa tenisi antrenörlüğü kursuna gidip masa tenisi egzersizi açabilirsin.

burada arkadaşlar bir hususta yanılıyorlar. o da şudur: okulda bedenci varsa orada sporla ilgili bir şey açamam,açılmaz.açılır arkadaş.bu konu yanlış biliniyor.aynı okulda 1 den fazla izci egzersizi açılıyor mu. evet açılıyor. 1 den fazla satranç açılıyor mu açılıyor. 1 den fazla masa tenisi ,futbol,basketbol, voleybol vb. açılır. yapmanız gereken şey şudur. 1.s, belgeniz olmalı. 2.si çalışma yapacağınız öğrencileri belirleyip idareye planla birlikte dilekçe vermenizdir. eğer sen bedenciyle müdür yard. müdürle polemiğe girersen sıkıntı yaşarsın.açılır mı açılmaz mı muhabbbetine girmeden direkt dosyayı önüne koy.eğer idare açılmaz maçılmaz sayıklarsa hocam dönerse ilçeden dönsün deyin. ben 7-8 yıldır bunların çoğunu açtım. ilçeden onay gelince bedenci de itirazı bıraktı kabullendi.

semra34

Üye
Üye

halk oyunları yöre öğreticisi ve 2. kademe antrönörlük belgem var yıllardır egzersiz açıyorum ortaya ürün çıkarmak önemli

dodurgaliozkan

Yeni Üye
Üye

BEN SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ OLARAK DAHA ÖNCE SATRANÇ KURSU AÇTIM DEFALARCA. AYRICA HALK OYUNLARI EĞİTİCİLİK BELGESİ ALINCA DA HALK OYUNLARI KURSU AÇTIM. BU İŞ SADECE BELGEYE BAKAR..