performans görevlerini nasıl veriyorsunuz?

madi

Çalışkan Üye
Üye
sınıfta mı yaptıryorsunuz yoksa eve mi veriyorsunu ben çalışma kitaplarını değerlendirip öyle not veriyorum her öğretmen eve veriyor çocuklara yük oluyor diye geçen seneden beri böyle yapıyorum siz de durum nasıl Teşekkür Ederim

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

eve veriyorum genellikle sınıfta sunum yaptırıyorum grup verdiğim için çoğunlukla sorun çıkmıyor. daha çok basit araç gereçlerden yapabilecekleri maketler veya resim çizerek yapabilcekleri masrafsız ödevler vermeye gayret ediyorum

ozkanderya22

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
kesansatranc.com

ben de eve veriyordum. daha çok ansiklopedilerden araştıracakları bilgi ya da birkaç renk boya ile yapabilecekleri resim/harita tarzı ödevler veriyorum. bu sene de artık yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum.

madi

Çalışkan Üye
Üye

öğrenciler çok güzel sunu ,pano , etkinlik vs . yapıyorlar ama hepsi farklı değerlendirme ölçeği zor ayrı ayrı karar veremiyorum ayrıca vermeyeyim normal ödevlerini etkinlik şeklinde yaptırıyorum güzel oluyor ama puanlama ve listeleme sıkıntı bıktım artık dosya dosya dosya sırf bunun için bir iki konu seçiyorum kitaptan hepsine veriyorum o zaman da yaratıcılıkları fazla ortaya çıkamıyor