okuldaki internet yasaklı

baybora38

Yeni Üye
Üye
rapid ve hotfile meb filtresine takılıyor.okuldan dosya indiremiyoruz...neden yasaklı olduğu halde bu siteler kullanılıyor.

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

baybora38' Alıntı:
rapid ve hotfile meb filtresine takılıyor.okuldan dosya indiremiyoruz...neden yasaklı olduğu halde bu siteler kullanılıyor.

hocam sitenin yükleme sınırı 5mb bu sınırın üzerindeki paylaşımları bir siteye upload etmek zorundayız.bazı arkdaşlar hotfile bazıarı rapidi tercih ediyor ben 4sharede yüklüyorum. MEB hotfile ve 4sharede yasak koymamamıştı ama biraz indirme yapınca tüm siteler yasak getiriyor ben bazen rapidten hotfileden indiriyorum bazende indiremiyorum. biz hangi siteye paylaşım koyarsak koyalım MEB orayıda yasaklayacaktır bundan emin olabilrsiniz. çünkü kota takibi yapıyorlar. elimizde olsa tüm konuları sitede paylaşsak maalesef olmuyor

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz

Zalatar hocam gerekli açıklamaları yapmış. Dosya boyutu büyük olan çalışmaları mecburen upload sitelerine yüklüyoruz.
Ayrıca sunucumuza dosya yükleme kapasitesini 10 MB'ye çıkardık

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

10mb olmasına sevindim hocam gerekli düznlemeleri yaparız.Ama mecbur kaldığımız konularda upload sitelerine mecburen devam edeceğz

KENAN58

Aktif Üye
Üye

baybora38' Alıntı: