Öğretmenlerin Sınav Görevi Ücretleri

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
Öğretmenlerin ve öğretim üyelerinin görev aldığı sınavlardan aldığı ücretler ne kadardır, Ösym sınavı başkan ve gözetmen ücretleri, açıköğretim fakültesi sınavlarında görev alan öğretmen ve öğretim üyelerinin ücretleri kaç TL dir tarzında bir çok soruya cevap olarak size liste halinde ne kadar ücret alacağınızı hazırladık.

2015 Ösym görevli ücretleri, 2015 aöf sınavı başkan ve gözetmen ücretleri 2015, 2015 ösym salon başkanı ücretleri, 2015 ösym gözetmen ücretleri, 2015 ehliyet sınav başkan ve gözetmen ücretleri, 2015 açık öğretim lisesi sınavı görevli ücretleri, 2015 direksiyon sınavında öğretmenler kaç para alır,

2015 yılında yapılacak tüm Sınavlara katılacak öğretmenler ve akademisyelerin alacağı ücretler . bildiğiniz üzere artık tüm ücretler iban kodu ile banka hesaplarına yatmaktadır.

Sınav Gözetmenlik Ücretleri
2015 Açık Öğretim Fakültesi (Aöf) Anadolu Üniversitesi Sınavı Görevli ücretleri:
Salon Başkanı: 90 TL
Gözetmen: 80 TL
Yedek Gözetmen: 80 TL

2015 Yazılı Ehliyet Sınav Görevli Ücretleri
Komisyon Başkanı: 125 TL
Salon Başkanı: 112.97 TL
Gözetmen: 100 TL

2015 Ösym Sınav Gözetmenlik Ücretleri (KPSS dışındaki sınavlar için)
Ösym Bina Sınav Sorumlusu ücreti: 162 TL
Ösym Bina Sınav Sorumlusu Yardımcı ücreti: 129 TL
Ösym Bina Cihaz ve Denetim Görevlisi ücreti: 142 TL
Ösym Salon Başkanı ücreti: 116 TL
Ösym Gözetmen ücreti: 97 TL
Ösym Yedek Gözetmen ücreti: 77 TL
Ösym Engelli Kpss Sınav Görevi ücreti: E-Kpss sınavında başkan ve gözetmen kavramı olmadığından salon görevlisi tanımı olduğundan görevlilerin hepsi Salon başkanı ücreti olan:116 TL alacaklardır.

2015 Ösym Kpss Sınav Gözetmenlik Ücreti
Ösym Bina Sınav Sorumlusu ücreti: 194,06 TL
Ösym Bina Sınav Sorumlusu Yardımcı: 120,76 TL
Ösym Salon Başkanı ücreti: 139,73 TL
Ösym Gözetmen ücreti: 116,44 TL
Ösym Yedek Gözetmen ücreti: 77 TL

2015 Mili Eğitim Bakanlığının yaptığı sınavlarda öğretmenlerin aldığı sınav ücreTLeri açık lise, açık ilkokul, teög sınavı ücretleri
Salon Başkanı, gözetmen ve yedek gözetmen ayırmaksızın tüm öğretmenler 5 ek ders ücreti alırlar. Buda 2015 yılı için meb sınavları öğretmen sınav görevi ücreTLeri 9,35x5=46.75 TL dir

2015 Direksiyon (mtsk) sınavlarıında görevli Ücretleri
direksiyon sınavı görevli ücretleri, direksiyon uygulama sınavında görev yapan öğretmenlerin alacağı ücretler,
Yeni değişen Mtsk sınav yönetmeliğinde eskiden 80-100 TL gibi ücretler alan öğretmenler yeni değişen ehliyet direksiyon sınavlarında daha iyi görev ücretleri almaktadırlar. 2015 yılı direksiyon sınavında görev alan öğretmenlere ödenen ücretler sınava giren aday sayısına göre değişmekle birlikte 200-250 TL arası bir ücret almaktadırlar. Fakat görev tanımları zorlaşmıştır. Eski ehliyet sınavlarnda sabah 8:00 de sınava başlayan görev en geç 11: 00 de biterdi. Yeni Mtsk sınav yönetmeliği ile birlikte artık ehliyet almak zorlaştı fakat sınavlarda görev alan öğretmenleri ücretlerinde ciddi artışlar oldu. Görev alan öğretmenlere 200-250 TL arası ücret yatmaktadır. Ama zorlu bir sınav olduğu kesin, sabah 08:10 de başlayıp akşam 17:10 a kadar süren sınavda alınan ücret belki az bile..

Direksiyon sınavında 3kez görev yaptım 14 er kişi erkan hocam 100 er tl yattı normal mi nı sıkıntı varmı yazınızda sanki direksiyon sınav ücretler 200 tl civarı Demişin

Bu fiyatlara bu iş yapılmaz.Büyükşehirlerde ise hiç yapılmaz...

Geri