öğretmenlere yönelik şiddet

kuantum

Üye
Üye
Son günlerde haber sitelerini gezerken ''öğretmen veliler tarafından darp edildi.'', ''öğretmene bıçaklı saldırı.'', Öğrencisi tarafından saldırıya uğrayan öğretmen.'' türünden haber başlıklarına sıkça rastlar oldum.
Bugün ise eğitimde yetkili sendika 30/04/2012 pazartesi günü ilk derse bir saat geç girme kararı almış bu konuya tepki göstermek minvalinde. bu sitedeki öğretmenlerini öğretmenlere karşı giderek artan bu şiddet hakkında ne düşündüklerini merak ediyorum ve konunun çözümü için neler yapılabilir fikri olan arkadaşların paylaşmalarını rica ediyorum.

kuantum

Üye
Üye

http://www.kamudanhaber.com/meb/ogretmene-siddete-tepki-h89081.html

kuantum

Üye
Üye

üzgünüm ki her platformda olduğu gibi burada da öğretmenlerimiz pasifliğin tavanlarında gezinmekteler. doktorlara yapılan şiddet olaylarının arkasından tüm sağlık çalışanları seslerini duyurmak için ellerinden geleni yapmış en sonunda bakanlarını harekete geçirmiş meclis araştırma komisyonunun kurulmasını sağlamışken öğretmenlere bu yapılanların hak olduğunu düşünmeye başladım, bir de burada derse giren öğretmenlerimiz SOSYAL bilgiler dersi öğretmenleri sosyal olmaktan bir hayli uzakmış gibi duruyor.