M mustafapolat Üye Üye Katılım 25 Ara 2009 Mesajlar 7 Puanları 1 Konum kayseri 10 Eyl 2015 #91 Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) eylülde bu sertifika sınavına giren varmı sorular en çok nerden çıkıyor hocalarım.
Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) eylülde bu sertifika sınavına giren varmı sorular en çok nerden çıkıyor hocalarım.
M mustafapolat Üye Üye Katılım 25 Ara 2009 Mesajlar 7 Puanları 1 Konum kayseri 10 Eyl 2015 #92 Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) gnc
Z zeki doğan Çalışkan Üye Üye Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 3,912 Puanları 363 Yaş 125 Konum adana Web sitesi sosyalciniz.net 10 Eyl 2015 #93 Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) Bu kursun tekrar başladığını söylediler, doğru mudur, nereden başvurabiliriz...
Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) Bu kursun tekrar başladığını söylediler, doğru mudur, nereden başvurabiliriz...
M mustafapolat Üye Üye Katılım 25 Ara 2009 Mesajlar 7 Puanları 1 Konum kayseri 10 Eyl 2015 #94 Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) kurs başvuruları haziranda alındı hocam. daha önce geçmşte bu kursu alan hocalarım sorular varmı sizde özelden atabilirmisiniz?
Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) kurs başvuruları haziranda alındı hocam. daha önce geçmşte bu kursu alan hocalarım sorular varmı sizde özelden atabilirmisiniz?
Cumali Güler zalatar Moderatör Katılım 17 Nis 2008 Mesajlar 2,460 Puanları 283 Konum adana 11 Eyl 2015 #95 Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) Sorular Random çıkıyor kime ne soru çıkacağı belli değil. paylaşımı kesinlikle yasak
Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) Sorular Random çıkıyor kime ne soru çıkacağı belli değil. paylaşımı kesinlikle yasak