• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

MEB Kitabı Mezopotamya ve Anadolu Medeniyetleri Karekodları

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
  • MEB Kitabındaki 130. sayfada yer alan ve Sümerler hakkında daha fazla bilgiye erişim için eklenen karekodun linkidir.

• MEB Kitabındaki 131. sayfada yer alan ve Babilliler hakkında daha fazla bilgiye erişim için eklenen karekodun linkidir.

• MEB Kitabındaki 132. sayfada yer alan ve Asurlular hakkında daha fazla bilgiye erişim için eklenen karekodun linkidir.
https://ders.eba.gov.tr/ders/proxy/...ourceTypeID=3&loc=10&showCurriculumPath=false

• MEB Kitabındaki 133. sayfada yer alan ve Hititler hakkında daha fazla bilgiye erişim için eklenen karekodun linkidir.

• MEB Kitabındaki 133. sayfada yer alan ve Çorum BoğazKöy Müzesi hakkında daha fazla bilgiye erişim için eklenen karekodun linkidir.

• MEB Kitabındaki 135 sayfada yer alan ve Lidyalılar hakkında daha fazla bilgiye erişim için eklenen karekodun linkidir.

• MEB Kitabındaki 135 sayfada yer alan ve İyonyalılar hakkında daha fazla bilgiye erişim için eklenen karekodun linkidir.

• MEB Kitabındaki 135. sayfada yer alan ve İzmir Efes Müzesi hakkında daha fazla bilgiye erişim için eklenen karekodun linkidir.

• MEB Kitabındaki 141. sayfada yer alan "Mezopotamya ve AnadoluMedeniyetleri" etkinliğine erişim için eklenen karekodun linkidir.

Son düzenleme:
Geri