Kuruluş

Cumali Güler

zalatar
Moderatör
adobe flash cs4 de hazırlanmış bir animasyondur.
ders kitabı(meb için) sayfa 58-59 klavuz kitap 116-117 için hazırlanmıştır.

not:arkdaşlar ilk çalışmam dönütlerinizi bekliyorum

Ekli dosyalar

• kuruluş by_zalatar.rar
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,959

Şeyhmus Yüce

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
Kuruluş

Hocam ilk olması bakımından ben beğendim. Görsellik işi %90 tamam. Bu herkese yeter. Ama eminim size yetmeyecektir. BSizden bir etkileşimli flashlar bekliyoruz.. :))

SARIBOÐA

Çalışkan Üye
Üye
Kuruluş

İlk çalışmanız böyleyse hocam:) gelecek çalışmaları merakla bekliyoruz. Slaytlara yeni bir tarz getirmişsiniz. Büyümenin nedenleri bölümünde yazıların renk tonlamaları biraz mat sanırım. Paylaşım için teşekkürler. Allah razı olsun.

erdogangul

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
www.sosyalbilgievi.tr.cx
Kuruluş

Bana göre olağanüstü çalışma...İşte böylesine görsel çalışmalarla Sosyal Bilgiler camiası'nın ne denli renkli bir camia olduğunu anlıyorsunuz...Sizlerle gurur duyuyoruz hocam...

Cumali Güler

zalatar
Moderatör
Kuruluş

yuce2001' Alıntı:
Hocam ilk olması bakımından ben beğendim. Görsellik işi %90 tamam. Bu herkese yeter. Ama eminim size yetmeyecektir. BSizden bir etkileşimli flashlar bekliyoruz.. :))
hocam etkileşim için kodlama da derinlere inmek gerekiyor fonksiyon algoritma ve benzerleri sizden fla dosyalrını istmemin sebebi bu karıştırıp kodları öğrenmeye çalışıyorum dediğim gibi yolun başındayım henüz. ilerleyen aşalamalarda etkileşim inşallah

SARIBOĞA' Alıntı:
dilkkat ederim renklere hocam güzel sözleriniz için teşkkur ederim

erdogangul' Alıntı:
Bana göre olağanüstü çalışma...İşte böylesine görsel çalışmalarla Sosyal Bilgiler camiası'nın ne denli renkli bir camia olduğunu anlıyorsunuz...Sizlerle gurur duyuyoruz hocam...
sizin gibi değerli bir hocamdan bu sözü duymak çok güzel