KAPADOKYA YÖRESİNDE EKOLOJİ TEMELLİ YAZ KAMPI

arzucetin

Yeni Üye
Üye
18-22 Temmuz 2011 ve 25-29 Temmuz 2011 tarihlerinde Niğde Üniversitesi tarafından Yrd. Doç. Dr. Meryem Nur AYDEDE koordinatörlüğünde ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet SAVRAN uzmanlığında “KAPADOKYA YÖRESİNDE EKOLOJİ TEMELLİ YAZ KAMPI” düzenlenmesi planlanmaktadır. Önümüzdeki günlerde söz konusu proje talebi TÜBİTAK’a sunulacaktır.
Bu amaçla ülkemizin her ilinden YİBO öğrencilerini, öğretmenlerini ve eğitim fakültesi lisans öğrencilerini düzenleyeceğimiz çalışmaya bekliyoruz. Çalışmada katılımcı olarak yer almak isteyenlerin 17.02.2011 tarihine kadar aşağıdaki e-mail adresine; adı, soyadı, okul, bulundukları il ve diğer iletişim bilgilerini (tel, e-mail vb) bildirerek, ön başvurularını [email protected] e-mail adresine bildirmeleri gerekmektedir.
Başvurular tarafımızdan değerlendirilerek Katılımcı Asil Listesi ve Katılımcı Yedek Listesi belirlenecektir. Asil listeden geçerli mazeret bildirenlerin yerine yedek listeden yer alan katılımcılar çağrılacaktır.
Hem doğal hem de kültürel zenginlikleri bir arada barındıran bu bölgede uygulanacak projede; katılımcılara alanında uzman çok sayıda akademisyen tarafından popüler bir dille seminer, gözlem, oyun, yaratıcı drama, grup çalışmaları, atölye çalışmaları gibi aktif öğrenme yöntem ve teknikleri kullanılarak çevre bilinci kazandırılması hedeflenmektedir.
TÜBİTAK desteği kesinleştiği takdirde gerçekleştirilecek çalışmada, katılımcı öğretmenlerimizin yol, konaklama, yemek ve hazırlayacakları projelerin masrafları proje bütçesinden karşılanacak, fakat yolluk ödemesi proje bütçesinden yapılamayacaktır.
“KAPADOKYA YÖRESİNDE EKOLOJİ TEMELLİ YAZ KAMPI” nda Niğde'de buluşmak dileğiyle…

Başvuru ve Ayrıntılı Bilgi için:
Yrd. Doç. Dr. Meryem Nur AYDEDE
Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Telefon: 0(388) 211 2869
E-Posta: [email protected]

Halil İbrahim ÖZTÜRK, Yüksek Lisans Öğrencisi
Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi
[email protected]

Geri