II.Dönem 1.Yazılı

aaydın

Çalışkan Üye
Üye
II.Dönem 1.Yazılı

İlginize teşekkür ediyorum Yavuz Hocam.ben biraz teknoloji özürlüyüm.Ayrıntılarda eşimden yardım alıyorum.Ne ve nasıl soru hazırlayacağımı söylüyorum ya da sorular üzerinde nasıl değişiklik yapacağımı anlatıyorum o da yapıyor.Örneğin sizin çalışmanız olan bulmaca pdf idi.Worde çeviremedi ama yeniden bulmacayı hazırladı .Ben de yazılıya ekledim.Dediğiniz gibi uğraşınca güzel şeyler ortaya çıkıyor.

aaydın

Çalışkan Üye
Üye
II.Dönem 1.Yazılı

Bu arada bu yazılıları kullanacak olan arkadaşlara söylüyorum.Bazı sorular aynı olsa da haritalar üzerindeki rakamların yeri farklıdır.Amaç çocukların kopya olaylarına biraz da olsa engel olmak....

Yavuz_YILDIZ

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
II.Dönem 1.Yazılı

narin' Alıntı:
İlginize teşekkür ediyorum Yavuz Hocam.ben biraz teknoloji özürlüyüm.Ayrıntılarda eşimden yardım alıyorum.Ne ve nasıl soru hazırlayacağımı söylüyorum ya da sorular üzerinde nasıl değişiklik yapacağımı anlatıyorum o da yapıyor.Örneğin sizin çalışmanız olan bulmaca pdf idi.Worde çeviremedi ama yeniden bulmacayı hazırladı .Ben de yazılıya ekledim.Dediğiniz gibi uğraşınca güzel şeyler ortaya çıkıyor.

olur mu hocam word dosyası olarak verdim...İkisi de vardı hem word hem de pdf..

aaydın

Çalışkan Üye
Üye
II.Dönem 1.Yazılı

Kusura bakmayın hocam ben sadece pdfyi görmüştüm.Soru ararken o kadar bunalmıştım ki bulmacayı görünce hemen kullandım.Bilseydim wordun olduğunu uğraşmazdım.Neyse sorun değil.Bilgi paylaştıkça çoğalır diyerek herkesten siteye katkı bekliyoruz....

pasha61

Yeni Üye
Üye
II.Dönem 1.Yazılı

ağırlık 1. kitaba yönelik bi eksiklik değil mi yoksa konularda geri mi kaldınız acaba???