DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER!!!

angelspapatya

Üye
Üye
DENEYİMLİ HOCALARIMIN DİKKATİNE!!!SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ OKUYORUM BANA KAZANIMA UYGUN ETKİNLİK DÜZENLEMEDE VE DERSLERDE BANA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM...

DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER!!!

hangi konuda yardım istediğinizi belirtirseniz size yardımcı olabiliriz
Kazanımları belirtirseniz o kazanıma uygun etkinlik örnekleri verebilirim

DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER!!!

Değrli öğretmen adayı kardeşim öncelikle bir kere konulara hakim olacaksın bunun yoluda ders kitabı vs. den geçmiyor boş zamanlarında oturup alanınla ilgili yazılmış kitapları okuyacaksın. Öğrenci senin konuna hakim oyduğuna inanacaktır. Ve sana saygı duyup "galiba buna ne sorarsak bili^" diyecek. Gerisi şekilcilik. Sana başarılar dilerim.

DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER!!!

H.AHMET hocama katılıyorum.Üniversitede -okulda öğretmene yarayacak bilgi düzeyinde- bir şey öğretmiyorlar.En azından ben öyle sanıyorum.
Ben öğrenciye vereceğim her şeyi öğretmen olduktan sonra öğrendim.Eksiklerimi göre göre...
Yani kazanım, amaç hedef...hikaye.
Konuları öğrenmek, herhangi bir soru ile karşılaşıldığı zaman rahatlıkla cevap verebilmek için ders kitapları haricinde YARDIMCI KİTAPLARDAN faydalanamn lazım...

HEPİNİZE ÖNCELİKLE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM...YAPMAK İSTEDİKLERİMİZ ÜNİVERSİTE ORTAMINDA NE KADAR YAPILABİLİR BİLMİYRUM AMA BİZİ GERÇEKTEN DEDİĞİNİZ GİBİ BİR ÖĞRETMEN GİBİ YETİŞTİRMİYORLAR BİR YA DA 2 TANEDİR...UMARIM BAŞARILI OLURUM BU YENİ SİSTEMİ BENİMSETMEYE ÇALIŞAN HOCALARIMIZ GERÇEKTEN İYİ YAPIYORLAR BİZE ETKİLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM BENDE YARDIM KONUSUNA GELİNCE DE BU SİTEDEN BULDUĞUM VE İNCELEDİĞİM ETKİNLİKLER SAYESİNDE ÖDEVİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER KENDİ GELİŞTİRDİĞİM ETKİNLİĞİ BURADA PAYLAŞICAM...

Geri