dava kaybeden var mı ?

sniper_xxx

Üye
Üye
2008 yüksek lisans mezunuyum. benzer durumda olupta dava kazananları görünce bende dava açtım. ama ne hikmetse 2010 yılında mezun olan bir öğretmenin davası kazanılırken ben kaybettim.sebep olarakta 2006 yılında mezun olmayışım gösterildi. anlamadığım nokta neden benzer durumlarda farklı kararlar almalarına neden olur mahkemelerin. ha bir de sizlerle de paylaşayım. devlet dava açanların önünü kesmek için dava ücretlerini artırmıs. benim dava sürerken böle bir kanun çıkmış. benide sanırım kapsayacak bu durum. normalde 150 lira masrafı önceden yatırmıstık dava masrafı olarak. yeni öğrendim son çıkan kanun nedeniyle 600 lira daha ödemem gerekecekmiş. bu arada devlet ben gitmesem bile temyize gidecekmiş. artık bu 600 tlnin dava sonuçlanana kadar artık kaç yıl sonra cevaplanırsa yasal faiziyle ne kadar olacağını merak ediyorum doğrusu. işte arkadaşlar biz de adalet var mı? yoksa parası olana mı var adalet? insanın aklına bunlar geliyor. benzer şeyler yaşayan var mı içinizde?

yoygarcan

Üye
Üye
dava kaybeden var mı ?

senin isteğin nedir hocam ne için dava açtın. maaşın mı artsın derec kademe mi , hizmet puanın mı artsın davan nedir.?