CHIP Online’dan ücretsiz bilgisayar kursu

Cumali Güler

zalatar
Moderatör
PC kullanmaya yeni başlayanların kolayca öğrenebilmeleri için 7 bölüme ayrılmış 300'ün üzerinde konu ile tamamen ücretsiz tek Online Bilgisayar Kursu!

Şimdiye kadar 3870 üyesi sertifikalarını almış.

CHIP Online Bilgisayar kursuna hoşgeldiniz. PC kullanmaya yeni başlayanlara yönelik hazırladığımız uzaktan eğitim kursumuzda, amacımız herkesin PC'yi tanıyabilmesi, programları ve işletim sistemini doğru kullanabilmesi ve bilgisayarları hakkında yeterli bilgiye sahip olabilmeleri.

Kursumuzun sonunda gireceğiniz final sınavımızın ardından, başarılı olduğunuz takdirde adınıza hazırlanacak CHIP Certified Computer User sertifikası ile başarılarınızı belgeleyebilirsiniz. Kursumuza katılmanız için yapmanız gereken çok basit, sadece sitemize ücretsiz kayıt olarak CHIP Online ailemize katılmanız ve dersleri CHIP Online üzerinden takip etmek.

Kurs Bölümlerimize yukarıdaki menümüzden ulaşabilirsiniz. Her bölümümüzü aynı sırayla takip etmenizi öneririz. Sorularınıza hemen sağda görebileceğiniz Sıkça Sorulan Sorular bölümünden yanıt alabilirsiniz.
Eğer kursumuza katılmak istiyorsanız, kısa bir zaman ayırarak kayıtlı kullanıcı olun. Eğer kayıtlı kullanıcıysanız, konuları okurken giriş yapmış olmanız yeterli.

NOT : ben dün başladım şuan %9dayım. gayet sade ve kolay bir dilde anlatılmış konular uzaktan eğitim sertifaksı veriliyor. arkadaşlar aldı.

he-v1-chiponline-logo.gif

başlamak için tıklayın:
http://www.chip.com.tr/

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

arkdaşlar tavsiyedir ilerde kesinlikle işinize yarar yaramasa bile iyi bir kullanıcının bilmesi gereken bir çok konu var

Sertifika neyi belgeler?
CHIP Online Certified Computer User (CCCU) sertifikası, sizin PC'ler ve uygulamaları konusunda yeterliliğiniz güvencesidir ve Uzaktan Eğitim sertifikasıdır. CCCU sertifikasını eğitim sertifikası isteyen hemen her alanda (işe girmek vb.) Bilgisayar Yeterliliği sertifikası olarak kullanabilirsiniz. Sertifikalar sadece size özgüdür ve seri numarası ile verdiğiniz kurum geçerliliğini teyidedebilir.

Şeyhmus Yüce

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
Hocam teşekkürler. Kursu burdan öğrendim ve 2. gün sertifikamı aldım bile;) Ben zaten birçoğunu biliyordum o derslerin içeriğini. Ondan biraz hız kazandırarak, sınavı erken açtırdım. Ama sınavı hakkıyla geçtim. Gerçi gece yarısı sınav açıldı bana. Ondan dolayı biraz uyku sersemi ile %90 başarı gösterebildim. Birde evden çıktısını aldım. Güzel oldu. Tekrar teşekkürler...

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

hocam ben buraya yazdım ama hala %39dayım hızlı açma işi nasıl oluyor bilmiyorum tüm konuları okumak zorundamıyız yoksa önce sınav talep edebiliyormuyuz. konular eskidi bile artık yenileri çıktı kolay ve basit konular

Şeyhmus Yüce

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz

zalatar' Alıntı:
hocam ben buraya yazdım ama hala %39dayım hızlı açma işi nasıl oluyor bilmiyorum tüm konuları okumak zorundamıyız yoksa önce sınav talep edebiliyormuyuz. konular eskidi bile artık yenileri çıktı kolay ve basit konular
Hocam ben açıkcası oradaki konu başlıklarına baktım %90'ı zaten bildiğim konular ondan hiç okumadım. Sadece tek tek yeni sekmede tüm sayfaları açtım kapattım, bütün sayfalar için bunu yaptım. Bir defa tıklaman bile yetiyor. Okumasan da oluyor. Ama bilmeyen kişiler için epey yararlı bilgiler var. Bundan dolayı durmadan yeni sekmeden açtım tüm konular bitince sınav açıldı... Eğer sen de biliyorsan konuları öyle uzun uzadıya okumana gerek yok...Sen de aç sekmeler sonra topluca kapat :))))